Издвајамо Србија

УЖАС! МИЛОРАД ПОШАО ДА УБИЈЕ ЋЕРКУ ЗЕТА И ПЕКАРА! Наоружао се као за РАТ, НАПИО СЕ, а онда КРЕНУО У АКЦИЈУ

Како сазнајемо, Милорад П. намеравао је да убије своју ћерку, њеног дечка, али и власника пекаре код кога је његова ћерка запослена.

– Милорад П. и његова ћерка дуги нису у добрим односима. Сукоб међу њима је избио јер је ухапшени био незадовољан својим зетом. Наиме, дечко Милорадове ћерке је друге националности, што се њеном оцу није свиђало. Због тога ју је стално кињио и пре извесног времена ју је избацио из куће. Након тога претио је смрћу њој и њеном партнеру, тврдећи да не може да поднесе зета – каже наш извор и додаје да је осумњичени био незадовољан и ћеркиним послодавцем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Човек код кога она ради наводно је познат као локални криминалац – каже извор.

Кобне вечери, у недељу, Милорад П., који је био под дејством алкохола, узео је оружје, сео у своју „ладу“ и кренуо пут Медвеђе с намером да ликвидира троје људи.

Трештен пијан је сео за волан. Понео је пушку с више комада муниције, али и пиштољ са седам метака. Крвави пир спречила је полиција. Наиме, инспектори су добили дојаву да Милорад намерава да почини масакр. Направили су му сачекушу, пресрели његов аутомобил и ухапсили га. Да нису тако брзо реаговали, сигурно би било мртвих, јер се осумњичени није шалио – каже наш извор и додаје да је мушкарац имао дозволу за држање пиштоља, док је пушку илегално поседовао.

– Милорад П. сумњичи се за илегално поседовање оружја, породично насиље и угрожавање сигурности. Њему је после саслушања одређен притвор до 30 дана – каже извор.

Трговао наркотицима и експлозивом

Осуђивани кримос Димче Кимов пао с кокаином

Лисице су стављене и осуђиваном криминалцу Димчету Кимову (43). Он је ухапшен у Београду због сумње да је диловао дрогу, експлозив и оружје. С њим је ухапшена и Ј. Ж. (26), која се сумњичи само за трговину наркотицима.
– Полиција је код Ј. Ж. пронашла пакетић с мањом количином кокаина, а код Кимова је откривен пакет са око 50 грама. Након претреса стана осумњиченог нађен је револвер, још 20 грама кокаина, марихуана, две вагице и 2.250 евра. У „аудију“ и „форду“ осумњиченог пронађена су још два пиштоља, килограм и 100 грама експлозива и детонаторске капсуле – каже извор.
Иначе, Димче Кимов је већ двадесет година познат полицији, а због различитих кривичних дела осуђиван је десетак пута.
– Кимов је 2007. био ухапшен са 600 грама кокаина, а с њим је тада био Јовица Радоњић, који је 2015. убијен на Звездари. Такође, Кимов је осуђиван и за трговину људима, односно због проституције – каже извор.

Језив случај из Апатина
Наставник техничког педофил

Хапшење које је згрозило полицајце десило се у Апатину, где је ухапшен Стево М. (39), наставник техничког образовања једне школе у околини Апатина.

– Код наставника је пронађено чак 90 гигабајта дечје порнографије. У његовом рачунару, као и фото-апарату нађено је мноштво фотографија и видео-снимака малишана који су искоришћени у порнографске сврхе. Језиви материјал одузет је од просветног радника, а њему је одређено задржавање до 48 сати. Сумња се да је он материјал преузимао са интернета и размењивао га с другим педофилима – каже извор и додаје да је због дечје порнографије ухапшен и И. И. (37) из Зрењанина.

Пале врачаре
Зарадиле скоро пола милиона

Полиција је у истој акцији ухапсила и три младе Лесковчанке, које су преварама с гатањем стекле добит од 440.000 динара.

– А. М. (21), Ј. Ј. (29) и М. Ш. (21) осумњичене су да су у мају и јуну, представљајући се као врачаре које скидају црну магију, улазиле у куће оштећених и тражиле да сав новац и злато које поседују умотају у хартију или тканину, ставе испод кревета и не дирају неколико дана. Касније су искоришћавале непажњу оштећених, улазиле им у домове и крале скривене драгоцености – каже извор.

Долијала шесточлана група
Кријумчарили Албанце

На подручја Београда и Аранђеловца ухапшено је шест особа због сумње да су од марта до априла проналазили Албанце с Косова и пребацивали их преко границе, на територију ЕУ. Сваки члан ове организоване групе имао је своју улогу у кријумчарењу.
– Неки су преузимали Албанце на територији Београда, други су их превозили до границе и организовали им илегалан прелазак. Новац који су узимали за своје услуге делили су међу собом. Од њих је одузето осам телефона и два аутомобила – каже извор.

ШТА ЈЕ СВЕ ОДУЗЕТО

– 3 килограма наркотика
– 500 грама кокаина
– 1,1 килограм експлозива
– 4 пушке
– 6 пиштоља
– 3 револвера
– 13.420 евра

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Еспресо.рс/ Курир.рс