Србија

Вечерас нам стиже СУПЕРЋЕЛИЈА која ће да разори Србију! Јака олуја, град и ветар почињу пред крај дана! Бежите са улица пре мрака!

У Србији се данас ујутру и пре подне очекује претежно сунчано, само на северу променљиво облачно време, понегде с краткотрајном кишом и пљусковима с грмљавином, а од средине дана јаче наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином и падом температуре, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Локално се очекују временске непогоде: обилне падавине у кратком временском периоду, град и олујни ветар. Ветар умерен, повремено и јак, у Војводини северни и северозападни, у осталим крајевима јужни и југоисточни који ће после подне и увече бити у скретању на северозападни.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најнижа температура од 15 до 20 степени, највиша од 24 до 32. У Београду променљиво облачно, мало свежије и нестабилно, повремено с пљусковима и грмљавином, нарочито после подне и увече. Локално се очекују временске непогоде: обилне падавине у кратком временском периоду, град и олујни ветар. Ветар умерен, повремено и јак. Најнижа температура око 20, највиша око 27 степени.

У понедељак и уторак променљиво облачно и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, локално и краткотрајним временским непогодама праћеним обилним падавинама, градом и олујним ветром. У среду на северу претежно сунчано, у осталим крајевима променљиво облачно с ретком појавом пљускова с грмљавином. Затим до краја периода суво и углавном претежно сунчано, само се у петак очекује пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима с грмљавином.

Извор: Ало.рс/М.Ч.