Издвајамо Србија

ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА КРЕНУЛЕ КА ГРАНИЦИ! Приштина издала наређење! Покренута акција – ТРУПЕ СЕ КРЕЋУ ПРЕМА СРБИЈИ!

Харадинај је истакао да “никакве лажне вести неће утицати на њихову мисију”

Премијер привремених приштинских институција Рамуш Харадинај саопштио је, на свом Твитеру налогу, да су предузете конкретне акције “у спречавању и борби против свих прекограничних незаконитих активности” на северу Косова.

Како је написао, приштинске институције за спровођење закона су предузеле конкретне акције.

– Косовске институције за спровођење закона предузеле су конкретне акције у спречавању и борби против свих прекограничних незаконитих активности у оквиру зеленог појаса на граници Косова и Србије на северу – саопштио је Харадинај и додао да “никакве лажне вести неће утицати на њихову мисију”.

– Никакви лажни сценарији или лажне вести неће спречити наше веродостојне и легитимне институције за спровођење закона у њиховој мисији да осигурају владавину закона у свим деловима Косова, укључујуц́и и подручје зеленог појаса на граници северног Косова и Србије – написао је Харадинај.

Харадинај је јуче рекао да је приштинска влада свесна “плана импровизације хуманитарне кризе” и да има доказе да одређене особе крију прехрамбене производе код куће.

– Имамо доказ о том сценарију, о људима који су укључени. Нећемо дозволити да пропустимо било какве производе јер су грађани Косова – рекао је Харадинај на конференцији за новинаре након седнице приштинске владе.

Он тврди да се “активирање тог сценарија” планира у четвртак, додаје Клан Косова.

– Не смемо то да дозволимо, не због било каквог прехрамбеног производа, већ зато што кријумчари могу да носе наркотике и оружје – навео је Харадинај.

Житељи четири општине на северу КиМ – Косовске Митровице, Звечана, Лепосавића и Зубиног Потока, налазе се на корак од хуманитарне катастрофе јер у продавницама недостаје основних животних намирница.

Извор: Ало

loading...
Loading...