Србија

ВОЗАЧ BМW-А КУКА У ЗАТВОРУ! Погазио људе у Страхињића Бана, тражио пиштољ и хеклер, а САДА ЈЕ ТОТАЛНО ПРОМЕНИО ПРИЧУ!

Нисам крив за удес и гажење људи у четвртак увече у центру Београда. На раскрсници у Улици Страхињића бана у мој BМW је ударила нека жена у „сузукију“, одбио сам се у неке паркиране аутомобиле, који су улетели у башту кафића и настао је карамбол…

Лажу да сам претио оружјем после удеса, а побегао сам јер сам се уплашио, правдао се свом оцу Дејан Марковић (29) из Породина код Жабара, након што је у петак ухапшен у Кладову приликом покушаја да побегне из земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рођен у Француској

Дејанов отац Драган каже да му је веома жао повређених људи у удесу, али он верује да његов син није скривио ту несрећу у центру Београда.

– Чим сам чуо да је Дејан ухапшен у Кладову, позвао сам га на мобилни. Он ми се јавио и ја сам сео у ауто и отишао да га видим. Кратко смо разговарали. Рекао ми је: „Тата, уплашио сам се, зато сам побегао после удеса… Гужва је испала, напали су ме, викали на мене…“ Неколико пута ми је поновио да он није ударио људе у башти кафића – прича очајни Драган, истичући да његов син није никакав криминалац и бахати возач:

– Родио се у Француској, тамо живи и има двојно држављанство, наше и њихово. Има и њихову возачку дозволу. Ради као возач и није неки обесни клинац који је први пут сео у BМW. Тај ауто је недавно купио и то му је пети БМW по реду.

Драган додаје да је Дејан пре месец дана дошао на одмор у Породин, а у среду је отишао у Београд да посети брата од стрица.

– Требало је да се врати у Породин у четвртак увече, али десило се то што се десило и он је побегао.

Подсетимо, Дејан је у четвртак увече био у BМW-у са познаником Немањом Џаковићем, који је био на сувозачком месту. Након судара са „сузукијем“ на раскрсници улица Страхињића бана и Кнегиње Љубице Дејан се одбио у паркиран ауто, који је затим улетео у башту кафића, где су повређени супружници Стефан М. (43) и Слађана М. (33) и њихово трогодишње дете.

Жена која је била за воланом „сузукија“ тврдила је да је BМW великом брзином прошао улицом и да га зато није на време видела и укочила. Казала је и да је возач BМW-а после судара урлао: „Где ми је пиштољ, где ми је хеклер…?“ И поједини очевици су новинарима те вечери испричали да је Дејан пре бекства пиштољем претио окупљенима. Међутим, то је све демантовао Немања Џанковић, који је после судара сачекао полицију и дао изјаву.

Не воли оружје

Дејанов отац Драган верује да његов син није био наоружан те вечери.

– Он никада није имао пиштољ и не воли оружје. Та девојка из „сузукија“ може да прича шта хоће, али је ноторна лаж да је мој син носио пиштољ! Те приче о пиштољу и хеклеру чиста су глупост и измишљотина. Не могу да тврдим ништа за пиће, али знам да је Дејан и по том питању увек био савестан. Ако би и попио коју чашицу више, никад није седао за волан. Тако је научен у Француској и тако се понашао и у Београду – објашњава Драган.

Иначе, Дејан има скоро чист досије у српској полицији, изузев пријаве за удес у Жабарима из 2009.Ожењен је већ десет година, али нема деце.

 

Извор:  Ало.рс