Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ЈЕ ЗАПУШИО УСТА ТАЧИЈУ И АЛБАНЦИМА КАО НИКАДА ДО САДА! Једном реченицом РАЗБИО им је све СНОВЕ

Председник Србије Александар Вучић одбацио је изјаву председника тзв. Косова Хашима Тачија, да је уједињење Долине са КиМ сан сваког Албанца, као нереалну.

Тачи је раније навео да је уједињење три општине југа централне Србије, Прешева, Бујановца и Медвеђе са Косовом сан сваког Албанца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Па добро, то прича већ две или три године. Безвезе ми је та прича. У сваком погледу. Тако да нити он може то да оиствари нити они, нема везе са реалношћу. То је за њихове унутрашње политичке потребе. Он и Харадинај се доказују ко је већи националиста. Људи из тог дела Србије не треба да брину, али ни други гарађани Србије. Ја нисам неко да се буса у прса, али људи знају да одсоно снага није мерљив“, одговорио је Вучић.

На приче да на Косову нема несташице хране, односно да има свега, те да се више плаше српских претњи него Албанаца и да су уцењени да повуку робу он одговара да медије који су о томе известили ни не чита.

„Потпуно је логучно да говоре исто што и Харадинај и Тачи. Исто пишу као и ови наши, Пет милиона, али не знам колико их је више. Никаква новост. Постоји једна синхронизована акција више од годину дана да се представе Срби са севера као криминалци. Продају приче преко лажних националиста. Када Палмер каже да их више не чује да кажу Косово, они више не кажу ни „к“ од Косова. Срби имају своје представнике. Уколико је тако лепо доле, волео бих да они који то пишу да оду доле, а не да пишу са Савског венца“, казао је Вучић.

Физички напад приштинске делегације на представника Србије на састанку ЦЕФТА, у Валони, говори о томе колика је нервоза у њиховим редовима, оценио је данас председник Александар Вучић кометаришући то што су чланови делегације из Приштине флашом гађали шефа српске делегације Ивана Марковића.

„То није израз снаге и надмоћи, већ слабости и нервозе“, поручио је председник Србије.

 

Извор: Еспресо.рс