Издвајамо Србија

ВУЧИЋ МУ СКРЕСАО СВЕ У ЛИЦЕ! Нема оправдања, платили смо цену коју нисмо заслужили, Палмер одмах кренуо да прича како му је ЖАО!

Фото: Јутјуб

Председник је одмах на почетку истакао да сматра да је неодбрањива позиција НАТО-а.

Председник Србије Александар Вучић и заменик помоћника државног секретара САД Метју Палмер разговарали су о односима Београда и Приштине, али су се дотакли и теме НАТО агресије на Србију 1999. године

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је одмах на почетку истакао да сматра да је неодбрањива позиција НАТО-а.

– Није постојао довољан разлог за агресију на Србију, бомбардовање је уништило много живота, економску, путну и политичку инфраструктуру, у смислу односа према западним земљама. Није било оправдања и српски народ је, иако нисмо увек били цвећке и анђели, платио цену коју није заслужио – рекао је председник Србије.

На питање како САД данас гледају на НАТО агресију на Србију, Палмер је рекао да му је жао због губитка живота, али да је одлука о интервенцији донета „због разлога које је могуће објаснити“.

– Надам се да нећемо гледати стални уназад, треба да охрабримо све да гледамо напред. За грађане Србије и Косова је важно да се усмере на европску будућност. Треба да признамо какву је цену платио народ на обе стране и да се окренемо бољој будућности – рекао је Палмер.

 

Извор: Ало