Издвајамо Србија

ЗБОГОМ СРБИЈО, ПАМТИТЕ МЕ ПО ДОБРУ! Александар који је скочио са терасе у Београду НАЈАВИО САМОУБИСТВО, ОВО ЈЕ НАПИСАО

Pixabay.com

Александар Маричић (27) извршио је самоубиство у среду око 12 сати скоком с терасе на четвртом спрату зграде у којој је живео с братом и родитељима.

Самоубиство се десило у Зорињој улици у београдском насељу Жарково, а преминули Маричић је пре неколико дана изашао из затвора, где је провео годину дана. Неколико сати пре кобног скока младић је на свом Фејсбук профилу оставио поруку којом се опростио од пријатеља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Много сам волео људе, био друштвен, веровао свима, помагао свима око себе. Упознао сам у животу много добрих и лоших људи, али сам превише полетео и много се ку*чио у последње време. Све у свему, сам сам крив за све, нико други. Овако сам олакшао свима око себе, а могао сам да будем много успешан и сви око мене. Збогом, Србијо, памтите ме по добром – написао је Маричић на Фејсбуку, и то само неколико минута пре смрти.

Тело младића на улици испред зграде приметили су пролазници и одмах позвали Хитну помоћ и полицију, али њему није било спаса.

– Чуо сам његову мајку како плаче. У сузама се питала зашто је то урадио. Јадна жена, не знам како ће то поднети – рекла је комшиница и додала да је маричић био из фине и добро ситуиране породице.

С братом је држао аутоперионицу. Био је увек позитиван, не знам шта му се десило. Па јуче је седео у ресторану и смејао се. Све нас је изненадио – рекао је пријатељ, очију црвених од суза.

Други пријатељ је додао да је Александар био увек спреман да помогне другима и да је био изузетно вредан.

– Знамо да је био у затвору, али не знамо конкретно због чега. Не верујем да је одговарао за неко теже кривично дело. Мислим да ми је помињао да се није одазивао некаквом судском позиву. Да ли је то у питању, нисам сигуран. Знам да је у затвору радио у кухињи – каже друг.

 

Извор: Курир.рс/ Еспресо.рс