Издвајамо Свет

ЗВАНИЧНО ПОТВРЂЕНО! Највећи злочинац из САД долази на Косово, славиће са Албанцима!

Бивши амерички председник Бил Клинтон ипак ће доћи у Приштину.

Посету је већ потврдило Организационо веће које врши припреме за обележавање 20. годишњице од уласка НАТО трупа на Косово.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како пишу приштински медији, Бил Клинтон ће, осим што ће „славити са Албанцима 20 година слободе“, вероватно одржати и говор у скупштини лажне државе.

САД су 1999. године, када је у Белој кући био управо Бил Клинтон, спровела агртесију на Југославију. Управо тадашњи председник Америке донео је одлуку да се отпочне бомбардовање Србије, а агресију је предводио амерички генерал Весли Кларк.

Ово ће бити четврти пут да Бил Клинтон долази на Косово.

– 12. јуна 2019. године Косово обележава 20. годишњицу од уласка НАТО трупа. Обележавамо историјску годишњицу за Косово заједно са нашим пријатељима и савезницима са којима делимо вредности мира, слободе и демократије. У исто време, одајемо почаст нашој прошлости и нашој визији за одрживи мир – пишу медији у Приштини.

Сви албански медији позивају Албанце да се 12. јуна у 11 сати окупе на Тргу Скендербег како би се захвалили Клинтону на његовом „вођству у грађењу мира на Косову и његовој континуираној подршци миру и стабилности у региону“.

 

Извор: Тањуг