Свет

БЕБА ИМАЛА САМО 12 ДАНА: Мајка махнито возила, полицајац зауставио ауто! Када је отворио врата, видео је сузе и страх у очима

Pixabay.com

Драматични снимак из Западне Каролине показује брзу реакцију полицајца и његово спасавање бебе имена Рајли старе тек 12 дана.

Наиме, полицајац Вилијам Кимбро зауставио је јурећи аутомобил. Када је аутомобил стао, сазнао је да је разлог велике брзине то што су мајка и још једна особа возиле бебу у болницу. Дете је престало да дише, а полицајац је одлучио да му помогне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видео показује да је мајка дала дете у руке полицајцу који је одмах почео да примењује своја знања из прве помоћи не би ли дете поновно продисало. Проверио је бебин пулс и почео да масира грудни кош у пределу срца.

Хајде, заплачи дете! Душо, отвори очи! – говорио је полицајац док је помагао да дете поновно продише. На крају је и успео.

Портпаролка канцеларије шерифа Карли Дрејтон изјавила је како је Рајли одведена у болницу и након прегледа пуштена. Каже да су је проверили полицијски службеници, а беба је добро.

Због свог херојског потхвата, полицајац Кимбро награђен је медаљом која се додјељује полицијским службеницима који су некоме спасили живот.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Дејли мејл/ Ало.рс