Србија

БИА ИЗДАЛА ДРАМАТИЧНО САОПШТЕЊЕ: ВУЧИЋ ЈЕ У ОПАСНОСТИ!

Фото: Јутјуб

Поједини функционери Српске напредне странке увелико шурују са другим странкама као би себи обезбедили залеђину.

Безбедносно-информативна агенција (БИА) открила је да се припрема финална фаза операције која за циљ има рушење председника Србије Александра Вучића

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У целу акцију укључени су како фактори споља тако и изнутра

У току је операција „Омча“

Стране службе разрадиле су детаљан план који има за циљ слом Србије, и политички и економски, а хаос по том питању тек следи у септембру, што је потврдио и председник, коментаришући оставку ратног злочинца Рамуша Харадинаја, који је позван у Хаг као осумњичени.

Наводе да иза ове акције, оперативно назване „Омча“, стоје западне службе које здушно помажу неки кругови у Србији.

– И она се увелико већ примењује, а на мети су како људи са којима председник Србије најинтензивније сарађује тако и чланови његове породице. Најгоре од свега је што у редовима владајуће коалиције има такозваних спавача, људи који само чекају погодан тренутак да окрену леђа Вучићу и политички му нашкоде – објашњавају добро упућени.

Према тврдњама извора, поједини функционери Српске напредне странке увелико шурују са другим странкама као би себи обезбедили залеђину.

– Појединци, охрабрени обећањима из страних амбасада, већ праве дилове са неким опозиционим партијама, састају се, тајно договарају, планирају, када буде дошло време, они ће јавно иступити, пласираће измишљене афере о Вучићу, његовој деци и сарадницима како би задали коначан ударац и насилно срушили Вучића са власти – објашњавају извори из безбедносних структура.

АКЦИЈА У 7 КОРАКА

1. циљ остваривање плана пуне косовске независности

2. рад на врбовању кључних генерала у војсци и полицији који би у датом тренутку требало да откажу послушност државном врху

3. појачаће се притисак на Србију преко опозиције, а постоји и могућност изазивања планских сукоба са органима безбедности

4 ако се ствари одуже, пробаће да остваре хрватски сценарио и направе нову „Олују“

5. економско урушавање Србије, подршка социјалним немирима

6. криминализација председникових најближих сарадника и чланова његове породице

7. активирање „спавача“ у редовима владајуће коалиције

Како истичу, ни страним службама не одговара Вучић због чврсте политике заштите националних интереса.

– Не треба им јак лидер, неко иза којег стоји више од половине грађана, треба им неко ко ће без поговора реализовати њихове жеље. Зато производе константне кризе, подржавају сваки сукоб за распиривање протеста на улицама, у чему им помаже део опозиционих лидера који су зарад личних интереса спремни на све не би ли дошли на власт. Осим домаћих политичара, ту учествују и тајкуни, којима Вучић угрожава пословне интересе, али и сарадници страних служби који су убачени у владајућу структуру да је разарају изнутра кад дође време за то – додају наши извори.

У наредна од два до три месеца може се очекивати комплетно пребацивање тежине на Србију, а од септембра, како је навео и председник државе, притисци ће ићи у правцу да се призна независност Косова.

– И то људи у Србији треба да знају. И онда када покушате да се борите за Србију, да добијете нешто, притиснути сте и споља и изнутра. И то изнутра што сте притиснути није случајно јер је и то споља индуковано – рекао је Вучић.

Извор: Ало