Свет

БИЗАРНО! ЖЕНА У ОКОВИМА ЗВОНИЛА КОМШИЈАМА У ТРИ ИЗА ПОНОЋИ: Нико није отварао, полиција открила језиву позадину приче

Полиција из округа Монтгомери у Тексасу намучила се да пронађе жену снимљену кућним сигурносним камерама током викенда како звони на бројним комшијским вратима с нечим што личи на окове на рукама. Полиција је објавила снимак бизарног инцидента у јавности у нади да ће је неко препознати, а у онда су неколико дана потом идентификовали жену, објавивши да је, иако је она добро, позадина снимка онолико мрачна као што изгледа.

Према ЦНН-у, тридесетдвогодишња жена била је девојка суицидалног човека ког је полиција у пронашла мртвог од једне ране од метка у њиховом дому у делу града по имену Санрајз Ранч. Верује се да је овај четрдесетдеветогодишњи мушкарац био злостављач и за собом је наводно оставио опроштајну поруку у којој помиње дотичну жену, иако она није била код куће кад је полиција стигла. У среду је поручник Скот Спенсер из окружне полиције изјавио да је жена сада „на безбедном и са својом породицом“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Очигледно постоје нека нерешена питања у вези са снимком видео надзора, зашто је носила те окове и околностима читавог догађаја – рекао је Спенсер: – За сада имамо само једну страну приче.

Видео у трајању од седам секунди ове жене — која је наводно звонила на вратима домова у свом крају на десетине пута око три изјутра —проширио се друштвеним мрежама док су се људи питали ко би она могла да буде. Неки су нагађали да је држана у заробљеништву као „сексуална робиња“ и указивали на слике несталих особа које су изгледале помало као она, док су се други питали да ли је можда побегла из оближње болнице.

Спенсер је рекао да су полицајци прочешљали крај у потрази за информацијама о томе шта су људи тачно видели тог петка увече и додао да је истрага још у току. Полицијска служба није обелоданила женин идентитет, зато што се верује да је она жртва породичног насиља, али је потврдио да није повезана ни са једним од неколико случајева несталих особа које су људи прослеђивали полицијској станици током читаве протекле недеље.

 

Извор: Ало.рс