Србија

ЦРНО НАМ СЕ ПИШЕ! Од суботе стиже УЖАС ОД ВРЕМЕНА! Све ће кренути средином дана, током ноћи биће СТРАШНО у целој земљи!

У Србији ће данас бити претежно сунчано и мало топлије, уз локални развој облачности, са максималном температуром до 28 степени Целзијуса.

Јутро свеже, понегде са краткотрајном маглом. У северним крајевима понегде са краткотрајном кишом, а у планинским пределима могући су краткотрајни пљускови са грмљавином, саопштио је РХМЗ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од 8 до 15 степени Целзијуса, а највиша дневна од 24 до 28 степени.

У Београду ће бити претежно сунчано или мало облачно и топлије. Ветар слаб, северозападни. Јутарња температура око 14, а највиша дневна око 26 степени Целзијуса.

Према изгледима времена за седам дана, до 19. јула, у суботу ујутру и пре подне, а на истоку и већи део дана биће претежно сунчано.

Наоблачење са јаком кишом, пљусковима и грмљавом које ће средином дана захватити западне, југозападне и северне делове земље до краја дана, током ноћи и у недељу ће се уз мањи пад температуре проширити и на остале крајеве.

Више падавина очекује се у јужним и југоисточним деловима земље.

Од понедељка променљиво са ређом појавом кише и пљускова са грмљавином. Температура у суботу око, а затим до средине наредне седмице испод просечних вредности.

 

Извор: Ало.рс/ Тањуг