Србија

ДЕЈАН УБИО НЕПОКРЕТНОГ ОЦА: Мајка затекла језив призор! Откривена страшна породична тајна, нагађа се да је то окидач

Фото: Јутјуб

Ужас у Великој Моштаници! Психички оболео Дејан Ш. (35) ухапшен је због сумње да је косом за кошење траве на смрт избо непокретног оца Агима (64) у њиховој породичној кући, док су били сами. Покојникова супруга Светлана каже да је окидач за све било то што је Дејан наводно хтео да пије кафу, а отац му није дозволио!

Трагедија се догодила у понедељак, а како сазнајемо, тело несрећног Агима пронашла је његова супруга Светлана. Агим је на леђима имао пет убодних рана нанетих сечивом, а крвави пир одиграо се док су у кући били сами отац и син. На лице места дошла је екипа Хитне помоћи, међутим, лекари су могли само да констатују смрт несрећног човека.

Сумња је одмах пала на Дејана, који је већ дуже време психички болесник, а комшије причају да је било питање дана када може тако нешто да се догоди, због чега су, како кажу, углавном зазирали од њега.

У породичној кући у којој се догодила трагедија екипа „Ало!“ јуче је затекла Агимову супругу Светлану, која је видно потресена испричала шта се десило кобног дана.

– Нашла сам Агима на поду неколико метара од кревета. Био је слабо покретан, јер су му због дијабетеса одсекли ногу. Колико знам, Дејан је тог јутра наводно хтео да попије кафу, а Агим му није дао. То га је разбеснело, изашао је напоље и узео косу, а затим је улетео у собу и избо неколико пута свог оца – говори Светлана и додаје да је Дејан био лошег психичког здравља.

– Дејан је пио прописане лекове и редовно је ишао код лекара. Мој други син је контролисао да ли узима терапију. Када сам ушла унутра, Агим је лежао у крви, а син Дејан био је поприлично хладан и сабран, као да се ништа није догодило. Одмах сам сама позвала полицију – каже видно потресена Светлана, мајка осумњиченог Дејана.

Она каже да је њен син био добро све до бомбардовања 1999. године, а онда је почео да оболева.

– Од онда су почели његови проблеми са здрављем. Не знам више шта да кажем – испричала је Светлана.

Како сазнајемо од извора блиског породици, Агим је знао да буде насилан према породици.

– Малтретирао их је последњих година, као да је ушло неко зло у њега. Нарочито је малтретирао Светлану, а прича се да је чак био и у затвору јер је физички насрнуо на њу. Могуће је да је кињио и Дејана, и да му је кафа просто била окидач да учини то што је учинио – наводи наш саговорник.

Иначе, злочин се догодио у приземљу куће где су живели заједно убијени, његова супруга Светлана и син Дејан, а на спрату живи други Агимов син са својом породицом. Утврђују се околности злочина.

 

Извор: Ало.рс