Србија

ДЕСИЛО СЕ НЕШТО САСВИМ НЕОЧЕКИВАНО: Усред дневника, председник Вучић најавио: Данас шаљем ПОРУКУ!

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да од новоизабраног британског премијера Бориса Џонсона очекује добар контакт, односно да буде вољан да чује шта „мали“ имају да кажу.

– Надам се да сада када је постао главни на Острву да је остао исти и да ће разговарати са нама малима, кад год ми сматрамо да је то важно и потребно, а ја то не тражим често – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Каже да му је Џонсон добар познаник.

– Нисмо се ми много дружили, али знамо се дуго, већ осам година, а упознао сам га и када је био на позицији градоначелника Лондона, пре уласка у „високу политику“ – каже Вучић.

– Наши интереси се некада подударају, некада се разликују, али ако ишта могу да кажем, могу да кажем да ћемо имати сигуран контакт и нема сумње да ће Борис у сваком тренутку одговорити на позив Србије. Да ли ће његов одговор бити позитиван или негативан зависи од интереса Велике Британије – навео је он.

Вучић је додао је да се нада значајнијој подршци Велике Британије.

– Очекујем да ћемо у сваком тренутку ми моћи да чујемо шта они мисле и да ће Борис сигурно желети да чује шта ја имам да кажем. Бар до сада је то желео, верујем да се није променио – рекао је Вучић.

 

Извор: Ало.рс