Србија

ДЕТАЉИ НЕСТАНКА ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ НИША! Огласила се мајка: „Анђела је била уплакана.. Пришао јој је алкохоличар (60) и одвео је у стан“

Девојчица је неповређена, али биће обављени још неки прегледи како би се установило њено комплетно здравствено стање

Тринаестогодишња Анђела Н, која је нестала у недељу, пронађена је синоћ у једном стану у улици Орловића Павла у Нишу, захваљујући интензивној полицијској потрази након што је њена мајка Ивана пријавила ћеркин нестанак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Околности овог догађаја још нису сасвим разјашњене јер док Ивана тврди да је девојчица отета, први резултати истраге њеног нестанка нису дали доказе за то.

Девојчица је последњи пут виђена у недељу, када је отишла од куће након чега се мајци јављала телефоном што је и помогло да се лоцира место где се налази.

– Како сам сазнала, моја ћерка се налазила код једног шездесетгодишњег мушкарца и његових синова. Она је седела у кафићу када јој је тај човек, за кога сам чула да је алкохоличар пришао и позвао је да пође са њим да би се упознала са његовим синовима. Не знам шта се тамо дешавало нити због чега је отишла код њега. Била је уплакана када сам је видела, али нисам стигла да разговарам са њом, па не знам све детаље – казала је Ивана.

Додаје да је дете неповређено, али да ће бити обављени још неки прегледи како би се установило њено комплетно здравствено стање.

– Срећна сам што је Анђела безбедна, захвална сам свима који су помогли да се пронађе – каже Ивана.

Како се сазнаје, за сада не постоји ниједан доказ да је девојчица насилно одведена, па у овом тренутку ни против кога није поднета кривична пријава ни за једно кривично дело.

Извештај о овом догађају достављен је тужилаштву након чега ће бити одлучено да ли постоји основ за нечије евентуално кривично гоњење. Овај случај неодољиво подсећа на недавни нестанак шеснаестогодишње Марије Ђенадић из околине Лајковца, чија породица тврди да је отео мушкарац са Фејсбука.

И овај нестанак изазвао је буру у јавности и дигао на ноге полицију.

 

Извор: Телеграф.рс