Свет

Девојчицу су убили а тело сакрили у ВАТИКАНСКОЈ ГРОБНИЦИ, данас су подигли камену плочу, али је уследио ШОК!

Pixabay.com

Гробови две немачке принцезе из 19. века који су данас отворени потпуно су празни, чиме је изгубљена и последња нада да ће бити пронађени остаци тинејџерке Емануеле Орланди, која је нестала 1983. године након што је напустила стан своје породице која је живела у Ватикану.

Нестанак Орландијеве је једна од најдужих мистерија и отварање гробница на захтев породице био је последњи покушај да се њени остаци пронађу.

Уместо тога, поставља се ново питање: “Шта се догодило са остацима две принцезе које су сахрањене једна поред друге 1836. и 1840. године?”, пренео је АП.

“Гробнице су празне. Сви смо запањени”, рекла је новинарима адвокат породице Орланди Лаура Сгро.

Она је примила анонимно писмо у којем је сугерисано да породица треба да провери гробницу где камени анђео држи свитак на латинском језику “Почивај у миру”.

Поред Сгро, отварању гроба присуствовао је и технички експерт породице Орланди и Пјетро Орланди, чија је 15-годишња сестра нестала након што је 22. јуна 1983. отишла на час музике у Риму.

Ватикан је саопштио да је отварање гробова имало негативан исход и да у гробовима нису пронађени ни остаци нити урне.

Гробови принцеза Софи фон Хохенлох и Шарлоте Федерике ди Мекленбург били су потпуно празни, навео је Ватикан у саопштењу и додао да су рођаци две принцезе обавештене о томе.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Тањуг

loading...
Loading...