Србија

ДРАМА У УЖИЦУ: Дечак (7) возио бицикл уз реку, пас га напао и ујео за главу! Старији брат гледао зло својим очима

Фото: Јутјуб

„Сели су на клупицу да се мало одморе. Недалеко одатле…“

Пас расе стафорд јуче је напао седмогодишњег дечака М. С. који је возио бицикл у Великом парку у Ужицу. Дечака је пас ујео за уво, па је дечаку указана помоћ на ушном одељењу ужичке болнице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дете је возило бицикл са братом и још двојицом дечака у Великом парку. Сели су на клупицу да се мало одморе. Недалеко одатле, на другој клупи била је група неколико људи и тај стафорд. Пас је кренуо ка деци, а деца су успаничено пошли на бицикле. М. је најмлађи међу њима. Тек што се попео на бицикл, пас је скочио на њега и дете и бицикл су пали на другу страну.

Старији брат је видео шта се догађа и свој бицикл бацио на стафорда. Ти људи су притрчали и једва одвојили помахнитало псето. Да ли се пас отргао власнику или је био пуштен, још не знам. Дете је јако уплашено и у болници је код ушног лекара. Истовремено има модрице на телу са стране од пада с бицикла – каже деда нападнутог дечака.

У делу Великог парка где се догодио овај инцидент, припада десној обали реке Ђетиње и ту је забрањена шетња паса. Лева обала је предвиђена за шетњу љубимаца.

 

Извор: Република/ Ало.рс