Спорт

Ево како је Милица Дабовић реаговала када је видела да су кошаркашице И БЕЗ ЊЕ ДОШЛЕ ДО МЕДАЉЕ!

Бивша капитенка наше женске кошаркашкаше репрезентације, Милица Дабовић, протеклих дана је изазвала велику буру у јавности својим непримернеим коментарима на рачун екипе чији је била члан. Када је та екипа дошла до медаље на Европском првенству, „променила је плочу“.

Она је током целог шампионата, који су заједнички организовале Србија и Летонија, а чија се завршница одиграла у Београдској арени, константно себе истицала у први план. Сматрала је, прилично себично, да је баш она могла да буде тас на ваги који би донео велики успех, нарочито први тријумф над „фуријом“. Од које је доживљен пораз у полуфиналу. И од које су редовно наше кошаркашице губиле и док је она била била члан репрезентације.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Изјављујући да „постоји тим, али не и тренер“, она је током читаве претходне седмице на друштвеним мрежама радила само на томе како да „оплеете“ по селекторки Марини Маљковић сматрајући да није дорасла тренутку.

Када је медаља, ипак, освојена, а до бронзе се стигло дан после болног пораза од „фурије“ и то импресивном победом над Великом Британијом, Милица Дабовић је решила да на интернету напише само две речи:

„Браво, краљице“.

Исте те кошаркашице је, тачније неке од њих, пре неки дан коментарисала на непримерен начин, од тога што ли су уопште позване, како то да се неко опорави од трудноће „као да је са Криптона“, говорила за поједине да су „тастери“, сујетно изразивши жаљење што, после повлачења из репрезентације, није позвана да се у њу врати.

Ипак, све то ће отићи у бледило сећања, а за историју ће бити уписано да су наше репрезентативке поново одушевиле Србију – поново освојивши медаљу на великом такмичењу.

Извор: Блиц