Регион

ЈЕЗИВИ КРИЦИ! ПЛАЧ И СТРАХ ЗА ЖИВОТ: Одјекивале експлозије једна за другом! Зграда гори, људе захватила ватра! (ВИДЕО)

У сарајевском насељу Ченгић Вила данас око 15 сати избио је велики пожар у стамбено-пословној згради, а зачуло се и неколико јаких експлозија.

Према првим информацијама нема теже повређених, а неколико особа се пожалило због гутања дима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У питању је стамбена зграда у чијем приземљу се налази казино и пословни простори, а према незваничним информацијама, пожар је избио у радњи за боје и лакове.

Касније се проширио на угоститељски објекат, просторије Удружења демобилисаних бораца „Ченгић Вила 2“ и два стана која се налазе изнад наведене радње.

Из Оперативног центра МУП-а КС за Клиx.ба су казали да су грађани пријавили експлозију и пожар и да су на лице места послате екипе хитне помоћи, ватрогасаца и полиције.

Тампшњи медији преносе да је пукло као да је рат.

Фадил Даутовић је у тренутку експлозије пио кафу у оближњем објекту, који је такође захватила ватра. Он је рекао да су га експлозије подсетиле на рат.

– Ми се скупљамо ту на кафи. Видели смо прво дим, али смо мислили да није ништа. Када је пукло, избило је одмах портале. Затим је наставило пуцати као гранате у рату, а ватра је затим захватила и нашу радњу. Ми смо истрчали, а мог рођака је захватила ватра и одмах је отишао у хитну – рекао је Даутовић.

 

Извор: Тањуг/ Ало.рс