Спорт Србија

КОШАРКАШ СРБИЈЕ У КОМИ! Кузмић животно угрожен, сломљена му вилица, повреде су веома озбиљне!

Фото: јутјуб

Према незваничним сазнањима Кузмић има повреде главе и тренутно се налази на операцији у Клиничко-болничком центру Републике Српске!

Кошаркаш Црвене звезде и репрезентације Србије, Огњен Кузмић доживео је тешку саобраћајну несрећу у Републици Српској.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор портала Српскаинфо је истакао да је Кузмић пре несреће био на једној свадби у Приједору и да се јутрос враћао магистралним путем Бањалука-Приједор када се несрећа догодила у Рамићима.

Услед кише, коловоз је био клизав и савет возачима је да се вози спорије.До удеса је дошло када се бели порше Огњена Кузмића у којем је био са пријатељем Богданом Илићем сударио са БМW-ом у којем су били Марко Миљатовић (32) из Приједора и Дражен Јањанин (30) из Приједора. После судара порше се испревртао и завршио у пољани.

Према незваничним сазнањима Кузмић има повреде главе и тренутно се налази на операцији у Клиничко-болничком центру Републике Српске, одакле ће га пребацити у Београд.

Кузмић је у директном судару поломио доњу и горњу вилицу и тренутно је у коми. По речима доктора Владе Ђајића, нема хематома на мозгу али су повреде врло озбиљне и захтијевају транспорт кошаркаша у Ургентни центар у Београду.

Због удеса саобраћај је на овој деоници јутрос био обустављен, али је нешто пре 8 часова нормализован. Портпарол ПУ Бањалука Марија Маркановић рекла је да је извршен увиђај и да ће се предузети потребне мере и радње са циљем утврђивања свих околности саобраћајне несреће.

Извор: Ало