Спорт

ЛЕГЕНДА СРПСКОГ ФУДБАЛА ШОКИРАО СВЕТ! Стравична вест! Синиша Михајловић ИМА ЛЕУКЕМИЈУ!

Према првим проценама Михајловић је због грипа и температуре примљен у болницу

Прослављени српски фудбалер и бивши селектор репрезентације Србије Синиша Михајловић, шокирао је јавност у Европи јутрос ркада је рекао да подноси оставку на месту тренера Болоње, због како се наводи болести.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прве процене кажу да је Михајловић због грипа и температуре примљен у болницу у којој се након додатних анализа утврдило да хитно мора да се подвргне терапијама. Он је заказао конференцију у 16 и 30 и открио о чему се тачно ради…

„Желео сам први да јавим вести екипи, нажалост, то се није догодило јер нису сви поштовали моју жељу како би продали неколико копија више. Уништили су вишегодишње пријатељство (Коријере дело Спорт, прим. аут). Нажалост, или на срећу, обавили смо неколико тестова који су показали аномалије којих није било пре четири месеца. Не желим ништа да се спекулише, рећи ћу истину. Како ствари стоје. Имао сам. Рекли смо свима да имам грозницу. Најтеже је било убедити моју жену да је истина. Да имам леукемију. Провео сам ноћи плачући, живот ми је пролазио пред очима. То нису биле сузе страха. Поштујем болест. Суочићу се с тим, подигнуте главе, погледати право очи као и увек.

Једва чекам да почнем да се борим да оздравим. Објаснио сам својим играчима да ћу се борити да победим, као што сам учио њих да раде на терену. Победићу и овај изазов, нема сумње“.

 

Извор: Ало.рс