Србија

МАЈКА НА ПУТУ ЗА НИШ, СИНУ СТРАХИЊИ (23) СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Детаљи језиве трагедије код Алексинца, има погинулих

У тешкој саобраћајној несрећи која се данас догодила на ауто-путу Београд-Ниш код Алексинца, страдао је М. Ћ. (43) из Београда, а двадесеттрогодишњи Страхиња К. из Аранђеловца задобио је повреде главе, врата и грудног коша.

Мајка Страхиње, којем се лекари боре за живот Драгиња каже да су њен син и његов колега јутрос кренули за Лесковац како би испоручили производе фирме у којој су радили.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не знам шта се десило, син је јутрос отишао на посао, чула сам да је имао несрећу. На путу смо за Ниш, идемо у болницу да видимо шта је са њим. О човеку који је био са њим не знам ништа осим да су радили у истој фирми – рекла је забринута жена.

У фирми за производњу торти и колача, где је Страхиња К. запослен, потврдили су да су у судару учествовали њихови радници, али нису желели да износе детаље.

– Ништа не знамо, чекамо информације о догађају. За сада не можемо ништа да кажемо – рекли су они.

Подсетимо, до трагедије је дошло када је комби који је превозио колаче, крећући се из правца Београда ка Нишу из још неутврђених разлога скренуо на зауставну траку где је био паркиран шлепер параћинских таблица који се зауставио због квара.

Од силине удара, иако потпуно уништен, комби је наставио да се креће још педесетак метара. Возач М. Ћ. је погинуо на лицу места док је Страхиња К. задобио повреде главе, врата и грудног коша и збринут је у нишкој болници где му се лекари боре за живот.

Саобраћај на овој деоници није био заустављен током увиђаја, већ се одвијао успорено.

 

Извор: Телеграф.рс/ Ало.рс