Србија

МАРИЋЕВ ГОСТ НАЈАВИО СРПСКИ КОНТРАУДАР: Скупштина заседа и доноси ОДЛУКУ која ће одјекнути Балканом?!

Фото: Јутјуб

Председник скупштинског Одбора за Косово и Метохију Милован Дрецун био је гост јутарњег програма код водитеља Миломира Марића где је открио могуће контрамере Београда против Приштине након њихових акција

Дрецун сматра да Скупштина Србије на посебној седници треба да усвоји резолуцију којом би се осудили етничко чишћење и брутални злочини које је починила такозвана ОВК на Косову и Метохији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ми морамо да презентујемо истину, истином да одговоримо на њихове лажи. То је јако битно јер ће они у наредном периоду форсирати причу да је почињен геноцид над Албанцима. Ми морамо на то да одговоримо и не смемо да дозволимо да будемо изманипулисани да они направе причу као што је направљена са Сребреницом“, рекао је Дрецун.

Он се осврнуо и на посету америчког конгресмена Елиота Енгела, албанског лобисту, истакавши да увек треба да се разговара са оним који жестоко раде против наших интереса.

„Ја не знам који је циљ његове посете, шта је желео у ствари боравком у Београду. Не знам да ли је хтео да чује и наше ставове, али да сам ја био у Скупштини, отворио бих питање ратних злочина и то што он врши промоцију једне сасвим измишљене приче о 20.000 силованих Албанки, о геноциду“, додао је Дрецун.

Дрецун је закључио да се све може очекивати од приштинске стране, те да они не желе никакав разговор јер ће, како је казао, тражењем компромиса добити много мање.

 

Извор: Ало.рс