Србија

„МОЈУ УНУКУ СУ ОТЕЛИ И ДРОГИРАЛИ“ Марију (16) су после четири дана пронашли у Београду, њена бака је изнела ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ!

„Марија каже да је била у великом апартману, а да су је покупили неки људи код кафане јер се претходно дописивала с непознатим маторцем на Фејсбуку. Њој су ноге отечене, не може да стоји на њима. Збуњена је, спава јој се, па се сумња да је дрогирана, а у том апартману биле су још неке девојке и Кинескиње њених година“, за „Ало!“ је испричала Р. Ђ. (64), бака девојчице М. Ђ. (16), из села Ратковац код Лајковца, чији је нестанак пријавила њена породица, а која је пронађена након четири дана.

Када је Марија пронађена и доведена кући, појавила се информација да је девојчица боравила код дечка, међутим, њена породица негира то, тврдећи да је отета, пошто се претходно дописивала са старијим мушкарцем, ког није познавала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Стигла је унука, била је код мене након што су је довели. Каже да је била у апартману. Ту је изгледа било и неке дроге јер она не може да стоји на ногама. Шта су јој радили, појма немам! Доктори су установили да је нешто утицало на њене ноге и да није била при себи. Тек треба да се ради анализа у присуству полиције да би се утврдило да ли је била дрогирана. Кад ју је довела полиција, буквално су је изнели из кола, пошто није могла да хода. Ноге су јој скроз отечене, то су огромни отоци. Ја је питам нешто, она ми кратко одговара, спава јој се. Сад је с оцем. Кад су јој лекари дали лек, почела је да долази себи и да комуницира – каже уплашена бака, а на приче да је отишла код дечка, каже да су то глупости:

– Ма, какав дечко, није била код дечка, то је неки маторац! Неко је пустио у јавност да је била код дечка. То није био дечко него мафија, била је отета. Вероватно се с тим мушкарцем контактирала путем Фејсбука, ваљда је све ишло преко тога, где да се нађу, шта и како. Можда јој је он и претио, чим је она пешице отишла од Словца до Непричаве, ту је неког човека питала да је одвезе до Ћелија. У Ћелијама је нека кафаница и ту су је сачекали и покупили. После тога јој се губио сваки траг. Није раније виђала те људе, он је њу на превару одвукао, а покупила ју је та његова екипа. Није ту била само она, већ и других…. неких девојака и Кинеза, шта ја знам – каже М. Ђ., успаничена бака.

Како наводи, у четвртак, око 17 сати, полиција је звала породицу и рекла јој је да су ушли у траг девојчици, а већ око 21 сат јавили су да иду по њу.

– Била је у том неком месту код Београда. Ту су је покупили, кажу да су је нашли како ту седи и чека неког, а тај маторац је ваљда ухапшен – каже девојчицина бака.

Наводно, тинејџерка је тврдила да није била отета, а сада се утврђују околности овог мистериозног случаја.

Отац: Отели је и убризгали јој ињекцију у ногу!

Зоран Ђ. је испричао за „Ало!“ о паклу кроз који је прошла његова ћерка.

– Она је у шоку. Полиција тек склапа коцкице, пошто је она сва збуњена – час каже овако, час онако. Рекла је да су јој дали ињекцију у ногу, чим је стигла тамо. Та нога јој је скроз отечена, а остатак као да је изгорео, као да је неко бацио врелу воду преко ње. Она је дошла до Ћелија и онда су је ту покупили. Била је у том неком великом апартману, у којем је било 35 девојчица њених година. Било је 25 младих Кинескиња и 10 наших девојчица. Њу нису малтретирали, али друге су, како она каже, тукли, а неке чак и наводно силовали. Е сад, да ли је то она видела, или јој рекла другарица – не знам. Збуњена је, можда из страха прича, пошто нам није још јасно шта је видела. Она споро прича. Сад ће се утврђивати да ли је силована, да ли је малтретирана, али, како каже, њу нису стигли да дирају. Цела та екипа је срећом ухапшена! Ово све што сам рекао, рекла ми је она, а која је права истина, засад не знам – испричао је уплашени отац.

 

Извор: Ало.рс