Спорт

НЕМА НАМЕРУ ДА СТАНЕ! Милица Дабовић поново из све снаге ударила на Марину Маљковић!

Милица Дабовић нема намеру да стане. После пораза кошаркашица Србије у полуфиналу Европског првенства од Шпаније, она је поново ударила на Марину Маљковић.

– Велике утакмице а имала сам их много у каријери се добијају тако што постоји тим и постоји тренер. Моја Србија има тим. Моја Србија нема тренера који је дорастао тренутку. Сви који се разумеју у кошарку и вечерас су могли видети о чему говорим.Када видите да неко срља у провалију ваљда је нормално да покушате да упозорите уместо да сачекате да слети па да онда паметујете. Зато сам унапред и на време упозорила на гомилу сулудих и нелогичних потеза.
Девојке главу горе и храбро до медаље.Ни најбољи ауто не може да иде кад неко стално повлаци ручну – написала је Милица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наставила је у истом ритму.

– Гледајући утакмицу (са Шпанијом) са сином у рукама на само пар метара од паркета, само ја знам колико сам тешко поднела све и желела више од свега да могу да улетим, да украдем лопту са леђа као милион пута у каријери, и да помогнем да тас на ваги превагне на нашу страну. Злато вам ни не треба, злато већ имате, а по бронзу требате и морате – закључила је старија сестра Дабовић.

Утакмица за треће место на програму је у недељу (17.30), а девојке играју против Велике Британије.

Извор: Информер