Србија

НЕРВИ ПОТПУНО ПРЕКИНУТИ: Дарко Лазић ни после годину дана не може да помери стопало! Певач пролази кроз АГОНИЈУ!

Ни након скоро годину дана од стравичне саобраћајне незгоде у којој је за длаку избегао смрт, певач Дарко Лазић није се опоравио.

Поломљена карлица је срасла, плућа су се опоравила, слезина му је извађена, уграђен му је и вештачки кук, али функција у десном стопалу није се вратила. Како певач каже за ВИП магазин, сумња да ће се икада повратити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сви кажу да ће бити боље, али ја у то не верујем. Осећам да нема помака и то ме ужасава, али шта је ту је. Не могу да се убијем – рекао је у ексклузивној исповести за ВИП магазин Дарко Лазић.

Певач је месеце након несреће провео у разним рехабилитационим центрима. Најпре је био у Селтерсу, а онда и у другим бањама које су специјализоване за ту врсту повреда. Прошао је све могуће терапије, од кинезитерапије преко физикалних, хидротерапије… и успео је доста тога. Повратио је мишићну масу, успео је да се најпре ослободи инвалидских колица, а затим и штака, али његово кретање и даље отежава десно стопало, које певач и даље не може да помери.

– Када је о Дарковом стопалу реч, тешко да ће се ситуација знатно поправити јер су нерви у њему услед удеса покидани и прекинути. Знамо да се они не обнављају или бар јако тешко – рекао је за ВИП један од лекара који је задужен за Лазићев опоравак и додао:

– Ми се трудимо да будемо позитивни и пред њим не говоримо да сумњамо у опоравак, али он је јако паметан и види све. Такође, он најбоље зна и осећа да помака нема – каже један од лекара из тима оних који о певачу брину већ десет месеци.

Како нам је још рекао, они су исцрпли све методе лечења, али нема жељених резултата. Дарко још увек одлази на физикалне терапије, на којима му укључују струју, магнете… али, барем према ономе што нам је певач рекао, стање је непромењено.

 

Извор: Ало.рс