Русија Свет Србија

НЕВЕРОВАТНЕ ПРОГНОЗЕ АБРАМОВИЋА: САД и Русија раде заједно против нас! Вучић је жртвено јагње које ускоро пуштају низ воду!

Фото: Јутјуб

Гост Славије је по други пут проф. др Велимир Абрамовић. Абрамовић показује потпуно другачије гледиште о геополитичким векторима великих сила, потово Русије на глобалном новоу, а нарочито у Србији.

Поред познате чињенице да САД влада дубока држава, гост указује, да то важи и за Русију, наводећи ко чини тајанствене структуре моћи руске државе и који су им циљеви. Према мишљењу Абрамовића: „Америка и Русија практично у најдубљој држави, а то је онај војни езотеријски део обе државе, представљају једну исту структуру.“

Малтешким меморандум из 1989. године, између СССР-а и САД, подељене су интересне сфере у свету, а једна од одлука јесте стварање независног Косова и касније прикључење Албанији. Та одлука се мора покрити српским потписом, мора се наћи велеиздајник, то ће бити Вучић, који је жртвено јагње више светске геополитике, коју он уопште не схвата и која га ускоро „пушта низ воду“. Абрамовић реконструише како ће изгледати Вучићев силазак са власти (указује на етапе, актере, позадину) и даје предлог решења за препород Србије.

Гост објашњава, како се сарадник страних обавештајних служби доводи на власт, како се одржава на власти, како се искоришћава за спровођење њихових интереса, како му се, кад му је истекао рок службе (период погрешног саветовања) припрема крај и како  најважније светске обавештајне службе придобију лица за сарадњу.

Абрамовић говори о томе, за које су све стране обавештајне службе радили Броз и чланови најужег југословенског руководства, шта је позадина неутрализације Крцуна и Ранковића, за кога је радио Милошевић, а за кога Шешељ и Вучић, чије је чедо заправо Република Српска, зашто су се закрвили Хрвати и Муслимани у БиХ 1992-1995, за кога раде Пацоли и Харадинај и тд. Гост одговара на питањем ко контролише временске прилике у свету, која су тајна оружја САД, а која Русије. Помиње тајна друштва Кине, објашњава ко влада Кином, какав је заправо утицај Русије на Кину и какак је заиста њихов однос.

 

Извор: Славија ТВ