Спорт

НОВАК ОСТАЈЕ БЕЗ ТРЕНЕРА: Горан Иванишевић напушта Ђоковића!

Некадашњи хрватски тенисер Горан Иванишевић, а сада тренер Новака Ђоковића, потврдио је оно што се претхподних дана спекулисало – да ће накратко напустити првог тенисера света!

Он је у разговору за Спорт Клуб истакао да, због раније договорених обавеза, мора да оде са Вимблдона друге недеље такмичења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нажалост, нисам успео да их померим, имам авион у 17.30. Видећу, можда се вратим, зависи од тога шта и колико успем да помакнем. Једноставно, тешко је то било све уклопити – рекао је Иванишевић, а потом се осврнуо на сарадњу са Ђоковићем:

– Није се то нешто много променило, ја сам и пре био његов навијач. Сада је само што имам добре карте за гледање, ту из првог реда, на његовој сам страни. Феноменално је, морам да се захвалим целом тиму, поготово Марјану, збиља се супер слажемо. Види се зашто је Ноле број један, комуникација је одлична, он је перфекциониста и сваким даном жели да буде све бољи и да напредује. Баш сам уживао.

Бранилац титуле на Вимблдону српски тенисер Новак Ђоковић игра у понедељак меч осмине финала тог турнира у Лондону против Француза Уга Умбера.

У понедељак почиње друга недеља трећег гренд слем турнира у сезони, а на терен ће неколицина вишеструких шампиона. Четвороструки шампион Ђоковић игра против Умбера, а тај меч трећи је на програму терена број један и очекује се да ће почети око 17.30

Извор: Курир