Србија

НОВИ ДЕТАЉИ СВИРЕПОГ УБИСТВА У СРБИЈИ: Ћерка политичара пре злочина изнајмила „пежо 508“! Разлог ће вас ЗГРОЗИТИ!

Аутомобил је уредно вратила неколико дана после злочина, али су радници агенције после детаљног прегледа и подизања тапацирунга нашли трагове окореле крви!

Јелена Шпаговић (25), ћерка Саше Дујовића, бившег посланика и другог човека странке Српска десница, која се сумњичи за убиство девизне пензионерке Мајде Гаровић (80) из Земуна, направила је кардиналну грешку јер после злочина није добро опрала крив у изнајмљеном „пежоу 508“, што је полицију довело право до ње, ексклузивно сазнаје „Ало!“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, Јелена је била сумњива чим је рентакар агенцији вратила аутомобил са траговима крви у гепеку, док су ДНК тестови потврдили да је умешана у брутално убиство старице.

– У гепек „пежоа 508“ може комотно да легне човек! Јелена је очигледно изабрала ауто по величини пртљажника како би могла да превезе тело убијене старице. Леш је био спакован у кофер, али крв је ипак пробила и натопила тапацирунг гепека. Сумња се да је Јелена уз нечију помоћ опрала аутомобил и пребрисала тапацирунг у гепеку након бацања и паљења леша у викенд-насељу Бресквик код Крчедина. Аутомобил је уредно вратила неколико дана после злочина. Међутим, пракса је да се свако возило провери, па су радници агенције после детаљног прегледа и подизања тапацирунга нашли трагове окореле крви! Нису хтели ништа да препусте случају, већ су одмах позвали полицију, која је узорке крви однела на анализу – објашњава наш саговорник.

Према његовим речима, никоме у почетку није било јасно о чијој је крви реч. Чекала се ДНК анализа и нико није хтео да доноси исхитрене закључке. Онда је скупљач смећа у контејнеру код Крчедина нашао угљенисан леш без руку, а накнадно је утврђено да је реч о Мајди. Полицајци су одмах упоредили ДНК трагове из „пежоа 508“ и све се поклопило! На месту где је бачено тело такође је пронађен ДНК, па су полицајци проверили особу која је изнајмила „пежо 508“ и испоставило се да је управо она бивша комшиница убијене жене.

– Инспектори су позвали Јелену Шпаговић на разговор и са њом су причали о Мајди. Питали су је како су се упознале, да ли су се дружиле и да ли су биле у сукобу. Замолили су је да јој узму брис за ДНК тест да би упоредили трагове. Верујући да немају доказа против ње, Јелена је пристала. Само дан-два касније стигла је потврда и Јелену су поново позвали у станицу, где је притиснута доказима прећутно признала злочин! Међутим, после тога се потпуно затворила и није одговарала на питања. Једино је реаговала када су привели њеног рођеног брата. Бранила га је тврдећи да он нема ништа са злочином. Рекла је кратко да га је само замолила да јој помогне да из стана изнесу и баце стару фотељу, на којој је Мајда највероватније убијена – открива наш саговорник.

Пукла психички после развода?

Јелена Шпаговић упућена је на психијатријско вештачење због тренутног психичког стања.

– Верује се да је знаке чудног понашања почела да испољава током последње године брака, а све је кулминирало разводом. Јеленини познаници који су дали изјаве потврдили су да им је била чудна. Навели су да је често мењала расположење, те „да је знала да се погуби“ и да се одједном повукла у себе.

Папрено платила рентакар да би превезла жртву!

Аутомобил се приликом преузимања из рентакар агенције детаљно прегледа. Проверавају се резервни точак, прва помоћ, троугао и остала опрема. То исто се ради и приликом враћања, само што се аутомобил прегледа детаљније и обавезно вози на прање.

Изнајмљивање луксузног аутомобила „пежо 508“ са шест брзина, дигиталном климом, радиом, петоро врата и великим гепеком, какав је изнајмила осумњичена Јелена Шпаговић, кошта папрено – сазнајемо у једној београдској агенцији.

Изнајмљивање овог аутомобила за 1-3 дана кошта 55 евра дневно, за 16-25 дана кошта 45 евра дневно, за 4-7 дана најам по дану износи 50 евра, за 26 и више дана цена износи 30 евра на дан.

 

Извор: Ало.рс