Спорт

НОВИ НАПАД НА НОВАКА!

Ник Кирјос никако не престаје са ратом против Новака Ђоковића, нови „напад“ се десио у Вашингтону.

Наиме, један од навијача је затражио да му се Кирјос потпише на мајици, али је Аустралијанац уместо тога урадио нешто нетипично за тениског професионалца. Још једном је показао да је и даље главна усијана глава белог спорта.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На поменутој мајици је било исписано Новак, а Кирјос је то искостио да пошаље поруку мржње нашем асу.

Одлучио је да напише своје име уместо Новака, али и да прецрта тих пет слова која му очигледно толико сметају, истовремено говорећи:

– Ето то мислим о теби и твојој мајици – рекао је након прецртавања.

Није ово први напад на нашег аса, који је у неколико наврата морао да се брани од таквих оптужби.- Он има болесну опсесију да се свима допадне, да га сви воле. Толико жели да се свима свиђа… Ја то не могу да поднесем“, рекао је Кирјос у подкасту Бена Ротенберга, па додао:- Федерер је највећи, без обзира да ли ће га Ђоковић престићи или не.

Да има посебан пик на Новака потврдио је и следећим речима:- Он је најарогантиња особа у историји – рекао је Кирјос.

Ево и подсећања на још неке „грехе“ Кирјоса:

Ђоковић је у неколико наврата говорио да је уморан од приче о Кирјосу, а да сматра да ће Аустраљанац бити велики тенисер када смири „луду главу“ потврдио је у више наврата. Последни пут пре мање од седам дана када је „лајковао“ следећу објаву.

Једноставно овај момак тражи сваку прилику за пажњом, а и те како је има. Некоме је бескрајно забаван, а некоме безобразан, али једно је сигурно: са њим никада није досадно!

Извор: Блиц