Спорт

ОЧАЈНИ НЕМАЦ ЗАВАПИО: Тај човек хоће да ми УНИШТИ КАРИЈЕРУ, не можете да замислите шта ради!

Немац Александер Зверев има сезону за заборав, још један разочаравајући пораз доживео је на Вимлдону, а коначно је открио разлог због кога има много проблема на терену.

Узрок слабих партија је проблем који има са бившим менаџером Патрисиом Апејом, а борба је доспела и до суда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Да, истина је. Последњих мјесеци у сукобу сам с бившим менаџером. Не знам зашто тај човек покушава да ми уништи живот. Били смо блиски, били смо пријатељи, породица, не могу да верујем како човек коме сам отворио врата свог приватног живота сада покушава на све могуће начине да ми уништити каријеру – казао је Зверев који није могао да сакрије емоције.

Није баш јасно зашто се Саша и Апеј налазе на суду, али многи медији спекулишу да је у питању похлепа чилеанског агента.

– Он то намерно ради, пред почетак великих турнира као што је овај. Зашто? Не знам шта се дешава, ово је апсурдно. Не смем да кажем ништа опширније, али све је ово апсурдно и изузетно утиче на мене. Мислио сам да смо пријатељи, да смо блиски, да то није само посао. Он то све ради са намером, тако да не разумем.

– Како и зашто један човек ово може да ради другом ја стварно не разумем. Ви не можете ни да замислите шта он све покушава да ми уради – завапио је Зверев.

Извор: Информер