Свет

ОКАЧИЛА СЛИКУ НА ФЕЈС, ПА УМРЛА: Млада мајка (23) се породила пре две недеље, а оно што су лекари открили шокирало је јавност

Фото: Јутјуб

Шкотском се ових дана пронела вест о смрти младе мајке Ребеке Толан (23), која је преминула убрзо након што јој је позлило, а сумња се на предозирање.

Ребека се породила 28. јуна, а само две недеље касније, преминула је, како се наводи, од мистериозне болести у свом дому у Ланаркширу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неколико тренутака пре смрти објавила је фотографију на Фејсбуку, на којој се види да је спремна за излазак у град.

У том тренутку са њом у кући била су још два мушкарца, која су из предострожности одведени у болницу на испитивања. Они наводно нису озбиљно болесни.

Полиција још није изнела званичан узрок смрти јер је истрага у току.

Међутим, медији преносе да се предозирала кокаином. Сумња се да је њено друштво користило дрогу те ноћи, а када је хитна помоћ стигла у кућу, могли су само да констатују Ребекину смрт.

Њен партнер је рекао је да ће се бринути о заједничком сину, а за сада није познато где су он и беба били у тренутку њене смрти.

Иначе, број умрлих од дроге у Шкотској скочио је за 27 одсто у односу на 2018. годину када је забележено рекордних 1.187 смртних случајева.

 

Извор: The Sun/ Ало.рс