Србија

„ОН ЋЕ САМО ПРОШЕТАТИ ДО ХАГА… “ Иза ове Харадинајеве одлуке се крије подмукла завера Албанаца! Одиграва се бал под маскама!

Фото: Јутјуб

Београдски адвокат Бранислав Тапушковић сматра да Рамуш Харадинај није поднео оставку на место косовског премијера због позива у Хаг, како је то он представио, већ због сукоба у Приштини око укидања такси на робу из централне Србије.

„Он ће се прошетати до Хага и вратити се назад као и сви остали… Мислим он више никада неће доћи у обзир као „оптужени“ јер ће увек рећи да је већ одговарао у пред Хашким трибуналом који га је ослободио од оптужби за злочине на Косову и Метохији, те да не може да се против њега поново покреће поступак“, сматра Тапушковић који је раније био „пријатељ суда“ у Хашком трибуналу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је изјави за Тањуг рекао да сматра да је Харадинај оставку поднео под притиском великих сила у вези са укидањем такси, док је „шетња до Хага само маскирање проблема“.

Позвани са Косова причају да иду као осумњичени, али ће се тек видети да ли ће бити сведоци или оптужени у неком од поступака, напоменуо је адвокат.

 

Извор: Тањуг