Србија

ОТМИЦА ДЕВОЈЧИЦЕ (13) У НИШУ: Анђелу одвео старији човек !

Цовек који је одвео у тај стан је неки алкохоличар, а сазнаће се и што се није јавила мајци и што је трагом нестала. У сваком случају, девојчица није претрпела насиље и сада је добро.

Експресном акцијом полицајаца тринаестогодишња Анђела Ј. је пронађена пошто се цела нишка јавност „подигла на ноге“. Она је нестала јуче 28. јуна око 13 сати у центру града.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како незванично сазнајемо, овај случај њеног нестанка нимало није био безазлен јер је са непознатим старијим мушкарцем била у стану који се налази недалеко од Дирекције за изградњу града у Улици 7. јули. У том стану су наводно били још неки млађи момци.

– Над девојчицом није учињено никакво кривично дело. Она је на превару одведена у тај стан, а шта се тамо догађало, то ће испричати полицајцима. Човек који је одвео у тај стан је неки алкохоличар, а сазнаће се и што се није јавила мајци и што је трагом нестала. У сваком случају, девојчица није претрпела насиље и сада је добро.

Полицајци су „преврнули небо и земљу“ од испитивањуа њених другарица, познаника и сада је све у реду, хвала Богу – рекао нам један од људи који је упознат са овим случајем.

Раније нам је њен ујак Жарко рекао да је јуче отишла да размени књиге које су јој потребне за основну школу у центру Ниша, да је била сама и да јој се ту губи сваки траг.

Стан у који је одведена налази се на стотинак метара од места где је нестала.

У току вечери, најлепшу вест је добила њена мајка која би требала ноћас да је из нишке Полицијске управе одведе кући.

Извор: Курир