Србија

ОТВОРЕНО ПИСМО СИНИШИ КОВАЧЕВИЋУ КОМЕ СЕ СМЕЈЕ ЦЕЛА ЗЕМЉА Ви сте потпредседник сифилиса, препоручујем ударне дозе антибиотика!

Синиша Ковачевић (Фото: Јутјуб)

На састанцима председништва ДСС, чији смо обојица били чланови, увек сте држали банку. Говорили сте о свом моралном проседеу, и обавезно о томе шта је за Вас појам културе – „тегет сако и бечки валцер“, каже, између осталог, у писму Бакарец.

Политички аналитичар и одборник СНС у Скупштини Београда Небојша Бакарец, упутио је отворено писмо потпредседнику Народне странке Синиши Ковачевићу поводом његовим „елитистичких“ иступа на Твитеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Писмо Небојше Бакареца преносимо Вам у целости:

„Од деведесетих до 2000. године, Ви и Ваша супруга сте били у владајућем СПО-у, у коалицији са СПС и СРС, из које је настала СНС. Њих данас лицемерно мрзите и сатанизујете. А тада сте их волели и ковали у звезде. Користи ради. Ви и Ваша супруга сте тада од града Београда, где је Ваша супруга била високи функционер СПО и Градски секретар за културу, добили огроман стан у власништво. Колико ари има тај стан?

Кад се променила власт 2000, ви сте изненада открили своју невиђену љубав према ДОС-у. Од када се бавите политиком, а бавите се много више него драматургијом (зато што се више исплати) променили сте више странака него чарапа – СПО, НСП (Боровић), ДСС, СОФ и НС. Какав сте Ви човек, најбоље сведочи чињеница да Вас је странка коју сте основали -СОФ, 10.06.2015, сменила са места председника и избацила Вас из чланства. Кад су Вас људи упознали, брже боље извршише дератизацију.

На састанцима председништва ДСС, чији смо обојица били чланови, увек сте држали банку. Говорили сте о свом моралном проседеу, и обавезно о томе шта је за Вас појам културе – „тегет сако и бечки валцер“. Како сте човек препун комплекса и фрустрација, схватио сам да имате комплекс бечког коњушара и собара. Ви сте тада описивали Вучићеву власт као „рак“, а власт ДС, и поименце Тадића, Ђиласа и Јеремића, као „сифилис“. Да Вас подсетим, Ви сте данас потпредседник тог „сифилиса“. Препоручујем ударне дозе антибиотика.

Пре пет година, 27. октобра 2012., изјавили сте за „Новости“: „…примећујем да има људи којима је чмар важнији орган од душе, а дебело црево од срца, којима је важно да је чанче пуно, а да ли морате клечати да се из њега лапће, није уопште битно. Важно је да је дробина пуна“. Поставићу Вам једно питање. Ако се ова изјава не односи на Вас, због чега сте променили пет странака, и данас у шездесет петој години живота, сте потпредседник човека кога сте описивали као „сифилис“?

Врхунац ваше драмске каријере је била представа у којој сте Светог Саву и Немањиће приказали као развратнике и барабе. Да ли сте тада клечали или сте лаптали? Видим да Вас Ваши комплекси држе у заблуди да сте „елита“. Да, ми смо, хвала Богу, све што ви нисте и нећете бити. Ви сте најбољи припадник олош елите. Што се тиче маштања, хтења и жеља, Ви сте маштали да се што више прибижите Коштуници, да Вас он бар понекад сматра себи равним, и никада се нисте ослободили страха од његове надмоћи и моралних ставова. Маштали сте да постанете калиф уместо калифа. Није могло. Прозрели смо Вас тада 2014., у ДСС-у, и одстранили као гнојни чир. А што се тиче Ваших махнитих и нарцисоидних булажњења на Твитеру, њима непрезно показујете колики сте сноб и малограђанин. Сине нобилитате. С.ноб.“

Извор: Ало.рс