loading...
Србија

ОВО ТРЕБА ИЗДРЖАТИ: Данас несносне врућине, а за викенд нас чека тотални временски шок! Спремите се!

У Србији ће данас бити претежно сунчано, са максималним температурама од 28 до 32 степена. До петка 34 степена. За викенд свежије са локалним пљусковима и грмвљавином.

Ветар ће бити слаб променљивог правца, а по котлинама се ујутру очекује краткотрајна магла. Јутарња температура ће бити од 14 до 20 степени.

И у Београду ће бити претежно сунчано, ветар ће бити слаб, променљивог правца, док ће се јутарње температуре кретати око 20, а највиша дневна око 30 степени.

До петка ће бити претежно сунчано, уз мањи пораст температуре. За викенд и почетком наредне седмице променљиво облачно и свежије са локалним пљусковима и грмљавином.

Температуре ће, према прогнози РХМЗ до петка ићи и до 34 степена. У суботу 27. јула очекује се претежно сунчано уз локални развој облачности са пљусковима и грмљавинама. Ветар слаб и умерен северни и северозападни . Најнижа температура од 15 до 20, највиша дневна од 28 на северозападу до 32 степена на југоистоку.

Наредних дана, од 28. јула до 1. августа променљиво, топло и нестабилно са локалном појавом пљускова и грмљавина, чешћим у недељу и понедељак.

Извор: Ало