Србија

ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ! У наредним данима нам прети ВЕЛИКА ОПАСНОСТ! Свима нам је угрожено ЗДРАВЉЕ!

Према прогнози РХЗС, у Србији ће сутра, изнад већег дела земље, бити претежно сунчано, само на крајњем северу пре подне и средином дана умерено облачно уз могућност слабе, краткотрајне кише.

Температуре ће бити пријатне летње, али се наредних дана треба озбиљно припазити УВ зрачења пошто ће индекс осцилирати између осмог и деветог подеока, односно биће у категорији “врло висок”, те се у најтоплијем делу дана не препоручује претерано излагање сунчевим зрацима.

Loading...

После подне на југозападу, а крајем дана и током ноћи и на северу и западу уз повећање облачности понегде са краткотрајном кишом и пљусковима са грмљавином.

Ветар слаб и умерен, променљивог смера. Најнижа температура од 11 до 17 степени Целзијуса, а највиша од 27 до 30.

У Београду ће бити претежно сунчано са слабим ветром промељивог правца. Најнижа температура око 17, а највиша дневна око 29 степени Целзијуса.

Током ноћи постепепено повећање облачности уз могућност краткотрајне кише или пљуска.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 25. јула, у петак ће бити променљиво облачно ујутро и пре подне на северу, а после подне у планинским пределима понегде краткотрајна киша и пљускови са грмљавином.

Затим до краја периода претежно сунчано, уз локални развој облачности и ретком појавом пљускова са грмљавином углавном у брдско-планинским предалима, а у понедељак и у осталим пределима.

Током целог периода температура око и мало изнад просечних вредности за ово доба године.

 

Извор: Ало.рс/ Тањуг

Loading...
loading...
loading...