Регион Србија

ПОЧИЊЕ РАТ У АЛБАНИЈИ! Свет ће бити раздвојен на два дела, а појавиће се и нов цар! ПРОРОЧАНСТВО ТАРАБИЋА ЛЕДИ КРВ У ВЕНАМА!

Упади терориста у Македонију увод су у рат који ће цео Балкан водити против Албанаца, а после кога ће Косово опет бити српско.

– Балкански рат ће бити са Албанцима. Цео Балкан против Албаније, која је јад и беда. Косово ће бити враћено, напустиће га Албанци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Биће поражени и даће им се да иду до Аустралије, Америке или на неку другу страну. Србија ће поново стати на ноге и биће каква је некад била.

– Кад избије трећи светски рат, тешко војскама које полете, ужарени људи падаће са неба – пише у Креманском пророчанству!

Иако је ова збирка предвиђања Милоша и Митра Тарабића оспорена многим доказима, људи се често сете пророка из Кремне кад дође до најаве великог сукоба.

– Свет ће бити раздвојен на два дела, као ова по средини пресјечена јабука… Та воћка никада не мора да буде цела. Пре овога рата на престоље великачког царства народа преко бескрајне воде устоличиће се један човек који буде и сељак и чауш – пише у Креманском пророчанству.

Тај нови цар узеће пушку, пише даље, али неће пукнути на црвено царство, него ће се само шенлучити, а шенлучиће и онај други.

– Кад избије овај љути рат, тешко онијем војскама које буду узлећале у небо, а благо онијем војницима који будну војевали по земљи и по води. Људи који будну водили овај рат имаће своје учењаке и мудраце који ће измишљати свакојаку танад за топове. Ми у том рату нећемо војевати, али ће се други бити преко наших глава. У ваздуху изнад Пожеге с неба ће ужарени људи падати на земљу – наводи се у пророчанству Тарабића.

 

Извор: Ало.рс