Србија

“ПОЧИВАЈ У МИРУ!” Сахрањена Дијана Милојковић! Ћуприја завијена у црно! Стравични јецаји мисицине мајке одјекивали гробљем

loading...

Дијана Милојковић је била српска мисица и Мис Европе 2014. године. Оболела пре четири године, а у понедељак је изгубила битку с раком. Све време била јака и оптимистична и није се предавала. Борила се до последњег дана. Дијана ће бити сахрањена данас у 14 сати на гробљу у Ћуприји.

Испред породичне куће покојне Дијане влада мук. Пријатељи и родбина покојне мисице се окупљају како би је испратили на вечни починак. Међу првима је стигао Стефан Карић, њен бивши вереник, који је донео венац са белим ружама.

Такође певачице Рада Манојловић и Александра Пријовић дошле су да испрате мисицу на вечни починка.

“Са неизмерним болом и тугом обавештавамо родбину и пријатеље да 22.7.2019. године у 18.50 часова преминула наша вољена Дијана Милојковић. Сахрана ће се обавити у четвртак, 25.7.2019. у 14 часова на градском гробљу у Ћуприји”, обавестио је брат Дијане Милојковић, Душан Милојковић пријатеље и родбину о времену сахране.

Дијанин брат одржао је потресан говор који је расплакао пристуне.

– Драга сестро, ти си била мој старији брат, мој ослонац, мој пријатељ, подршка, моја љубав, принезца, царица, моја девојчица најлепша и највољенија. Мезицима и моје све. Обожавано злато моје, ово није крај, смрт је само пут, и сви знамо да је твоја борба била посебна. Хвала ти за све, хвала ти за радост коју си ширила око себе, својим успехом си све нас учинила поносним заувек. Чекај нас тамо негде, на неком лепшем месту. Почивај у миру, анђеле наш! Хвала ти, нека ти је вечна слава – рекао је он.

Последњих неколико недеља пре смрт Дијани се стање изузетно погоршало. Више није користила мобилни телефон, а последњи текст на свом блогу је објавила на Светски дан борбе против рака

Дијана је рођена у Ћуприји 1987, а њену каријеру обележила је победа на избору за мис Србије 2009. године.

На такмичењу у Бејруту 2014. Дијана је постала и мис Европе, као и мис спорта, те је наставила да ради као модел.

Завршила је чак два факултета, Фармацеутски факултет у Београду, као и Факултет за менаџмент, на коме је одбранила мастер у области економског менаџмента.

 

Извор:Ало.рс

 

Loading...
loading...
loading...