Србија

ПОРЕД АУТОМОБИЛА ПРОНАЂЕНА ФОТОГРАФИЈА КОЈА ЋЕ ВАМ НАТЕРАТИ СУЗЕ НА ОЧИ! Језива сцена на месту несреће у којој је погинуло четворо!

На месту стравичне несреће код Шапца, у аутомобилу у ком је настрадало четворо младих, пронађене су фотографије, а на једној од њих налази се и погинула Сара Л. са другарицама.

На фотографији, која је, како сазнајемо, настала на једној недавној прослави пунолетства, девојке, међу којима је настрадала Сара Л. усликане су са широким осмесима, пуне живота, не слутећи каква трагедија се спрема за само неколико недеља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се претпоставља једна од девојака је понела слике са прославе која се догодила недавно, како би их дала другој за успомену.

😥 Stravična saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros u selu Tabanović, nedaleko od Šapca. Na licu mesta je stradalo…

Posted by Šabac u toku on Friday, July 26, 2019

Подсетимо, погинула Сара, чија је сестра Маја Л. возила аутомобил који се, након што се неколико пута преврнуо закуцао у бандеру, требало је и сама да слави пунолетство за два дана.

Тешка саобраћајна несрећа догодила око 5 сати ујутру у месту Табановић код Шапца, када је под још неутврђеним околностима аутомобил „форд фијеста“ шабачких регистарских ознака излетео са пута и ударио у стуб јавне расвете. Од силине ударца, стуб је ишчупан из земље.

У удесу су живот изгубиле Сара Л. (18) , Ивана Б. (20), и Тања Л. (18) и Миодраг Ј (20), док је Маја Л. (20) која је возила, ван животне опасности и на болничком лечењу.

Петоро младих враћало се из ноћног провода, а несрећа се догодила само километар од села Мачвански Причиновић, у коме су живели.

 

Извор: Курир/ Блиц.рс