Издвајамо Регион

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ИЗНЕНАДА ПРЕМИНУО У 43. ГОДИНИ: Женио се три пута, а у први брак је ушао после САМО 5 МИНУТА

Прерани крај животног пута…

Амир Решић три пута се женио, а највише пажње привукао је његов први брак. Певач Нино колегиницу певачицу, Сару Марковић, упознао је на снимању новогодишњег програма, где ју је и упитао да се уда за њега. Из тог брака добио је ћерку Тамару, а он и Сара снимили су песму „Погодак у мету“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пар се после седам година развео, а онда, он је ступио у брак са Јасном, бившом женом Шерифа Коњевића.

– Сара и ја смо одлучили да се разведемо пре него што сам ја ушао у везу са Јасном. Разлог је била моја немогућност да живим ван своје земље. Сара је одрасла у Немачкој и инсистирала је да се, како каже наш народ „удам“, јер није могла да живи далеко од родитеља – рекао је својевремено певач, који је у новој заједници провео четири године.

Трећи пут стао је на луди камен ван очију медија. Нино је умро 2007. године, од перфорације панкреаса, у 43. години живота. Иза себе је оставио три ћерке, Тамару, Амелу и Сандру. Свакако, многи и данас уживају у песмама које је отпевао. – Драго ми је што је музика мог оца актуелна. Он је преминуо само неколико дана после трагичне смрти Тошета Проеског, па су медији због тога мање писали о њему. Ружно ће звучати, али нама из породице је то на неки начин и значило, јер смо могли у миру да га ожалимо – рекла је његова ћерка Сандра једном приликом.

Извор: srbijadanas.com/ Espreso