Србија

ПРЕМИНУЛЕ ИЗНОСЕ КРОЗ ПРОЗОР БОЛНИЦЕ! Забранили да ковчег прође кроз врата, ХАВАРИЈА У ПОЖАРЕВЦУ (ВИДЕО)

„Пожаревачка болница. Два’ес’ први век, изношење мртвака кроз прозор“, незадовољно је прокоментарисао један од мушкараца који је учествовао у изношењу мртвачког сандука кроз прозор, и у утовару истог у погребнички комби.

Ова сцена, забележена је, 4. јула, како је пред камером казао један од актера овог бизарног догађаја, очигледно негодујући што је део овакве недостојанствене радње.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Видели сте на данашњи дан, 4. јул 2019, изношење мртвака кроз прозор. Хвала директору, ко одлучује о томе. Задња почаст мртвацима, како се избацују. Толико – казао је он.

#Pozarevac 7 juli #SerbiaZlatno doba Srbije … Bolnica … !!! #KosovoSerbia

Posted by Politicki-Magazin Vranje on Sunday, July 7, 2019

Позвавши погребно предузеће, чије је име било исписано на комбију, сазнали смо да је незадовољни младић рођак преминулог, а да је ситуација у капели пожаревачке болнице у расулу од почетка овог месеца.

– Капела је нормално радила до 1. јула, а онда је истекао уговор са болницом, сад се не зна ко ће је преузети. Не знамо коме да се обратимо, а не видим решење у скоријем периоду – казао нам је Аца Стевановић из овог погребног предузећа.

Он је додао и да и друга погребна предузећа имају проблем од првог јула, и да и они морају да „послују“ на овај бизаран начин.

Питали смо га да нам каже још нешто о ситуацији са снимка.

– Ја нисам био тамо, али колега ми је рекао да им је главна сестра забранила да се мртвак износи на врата, и да ју је подржало обезбеђење, па су морали кроз прозор.

 

Извор: Еспресо.рс