Србија

ПРЕМИНУЛЕ ИЗНОСЕ КРОЗ ПРОЗОР БОЛНИЦЕ! Забранили да ковчег прође кроз врата, ХАВАРИЈА У ПОЖАРЕВЦУ (ВИДЕО)

„Пожаревачка болница. Два’ес’ први век, изношење мртвака кроз прозор“, незадовољно је прокоментарисао један од мушкараца који је учествовао у изношењу мртвачког сандука кроз прозор, и у утовару истог у погребнички комби.

Ова сцена, забележена је, 4. јула, како је пред камером казао један од актера овог бизарног догађаја, очигледно негодујући што је део овакве недостојанствене радње.

– Видели сте на данашњи дан, 4. јул 2019, изношење мртвака кроз прозор. Хвала директору, ко одлучује о томе. Задња почаст мртвацима, како се избацују. Толико – казао је он.

#Pozarevac 7 juli #SerbiaZlatno doba Srbije … Bolnica … !!! #KosovoSerbia

Posted by Politicki-Magazin Vranje on Sunday, July 7, 2019

Позвавши погребно предузеће, чије је име било исписано на комбију, сазнали смо да је незадовољни младић рођак преминулог, а да је ситуација у капели пожаревачке болнице у расулу од почетка овог месеца.

– Капела је нормално радила до 1. јула, а онда је истекао уговор са болницом, сад се не зна ко ће је преузети. Не знамо коме да се обратимо, а не видим решење у скоријем периоду – казао нам је Аца Стевановић из овог погребног предузећа.

Он је додао и да и друга погребна предузећа имају проблем од првог јула, и да и они морају да „послују“ на овај бизаран начин.

Питали смо га да нам каже још нешто о ситуацији са снимка.

– Ја нисам био тамо, али колега ми је рекао да им је главна сестра забранила да се мртвак износи на врата, и да ју је подржало обезбеђење, па су морали кроз прозор.

 

Извор: Еспресо.рс