Регион

РОДИТЕЉИ ВАН СЕБЕ: Љиљана је оверавала књижице, супруг је бесан прекинуо, настао је општи хаос, а онда је УСМРТИО пред колегама!

Према незваничним информацијама у убиству које је пре два дана потресло Требиње страдала је Љиљана Ратковић (51), кћерка Божидара Вучуревића, некадашњег ратног начелника овог града.

У њу је из ватреног оружја пуцао њен доскорашњи муж Славиша Ратковић са којим је била у браку скоро 30 година, сазнаје се.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Незванично, они су се разишли пре 15-ак дана, а недуго затим он је дигао руку на њу, па одмах потом и на себе.

Лекари требињске болнице су се борили за његов живот након што је пуцао себи у главу, а касније је пребачен у КЦ Подгорица.

Славиша је био аутомеханичар, а она службеница у Фонду здравства. У току напада је наводно била дежурна на оверавању књижица кад је он дошао у Фонд здравства. Ту се десило убиство након расправе.

Требињци су у шоку након овог догађаја, јер њих двоје нису од раније познати по насиљу у породици, нити било каквим кривичним делима.

Остаје упитно шта је Славишу навело да пуца у дугогодишњу сапутницу. Њих двоје су имали одраслу децу.

Ало! је ступио у контакт са Љиљаниним оцем, који је ван себе од бола због трагедије која је погодила њихову породицу.

– Не могу да се снађем. Да то је моја ћерка! Љиљана је била удата ту у комшилуку, нисмо знали да су неки лоши односи у питању, тај брак је дуго трајао. Знам да се догодило прекјуче.. То нас је све шокирало и изненадило… Раније није био насилан према њој. Догодило се на њеном радном месту. Имам још једну ћерку, удату исто овде, и ту смо, сви на окупу. Сутра је сахрана у Требињу, спремамо се за то. Добро сам што се тиче здравља, једино. Када су деца у питању, свако ко је прави родитељ, осећа бол. Тешко подносимо – испричао је Вучуревић.

 

Извор: Ало.рс