Србија

РОДИТЕЉИ ВАН СЕБЕ ОД БОЛА! Детаљи нестанка Марије (16): Отац јој у телефону пронашао ЈЕЗИВЕ ствари! Сумња да је ОТЕТА!

За Маријом Ђенадић (16), девојчицом из села Ратковац код Лајковца која је нестала у понедељак, 22. јула, и даље се трага. Отац Зоран каже да је очајан јер му све указује на то да је Марију отео мушкарац који се лажно представљао на Фејсбуку и са којим се девојчица интензивно дописивала.

– Она је у пубертету. Прихватала је свакога за пријатеља на Фејсбуку, дописивала се са многим момцима. Нисам знао шта да предузмем и одузео сам јој мобилни телефон. Сада не знам да ли сам погрешио, јер да има мобилни код себе, полиција би је лакше лоцирала – прича Зоран Ђенадић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како каже, у полицији су му рекли да се иза профила последњег момка са којим се његова ћерка интензивно дописивала и договарала сусрет, крије мушкарац од 60 година. После овог сазнања, додаје, не може да се опорави од шока и само моли бога да је Марија жива.

– Она је искористила прилику док је брат спавао и са његовог мобилног је договорила сусрет с тим човеком, не знајући ко је он заправо. У телефону су само остале њене фотографије пред полазак – наводи скрхани отац.

Поред свега тога је, каже, неко отворио лажни профил са Маријином фотографијом и са тог профила на њен месинџер слао голишаве фотографије девојчица.

– Знам своју ћерку. На тим фотографијама није она. Али, слике су ужасне. Ово кроз шта сад пролазимо је пакао – једва говори Зоран.

Подсетимо, Марија је последњи пут виђена око 15 сати, на путу Словац – Лајковац. На себи је имала кратак шортс, розе мајицу и торбицу Забринута породица моли све којима се учини да су је видели да о томе обавесте најближу полицијску станицу.

 

Извор: Курир.рс