Србија

СЛУЧАЈ УБИСТВА МАЈДЕ ДОБИО ОБРТ! Проговорила Јелена која се сумњичи за злочин, а оно што је рекла за брата ће посебно шокирати!

Јелена Шпаговић се терети за брутално убиство Мајде Гаровић, а њен брат Момчило Дујовић за саучесништво приликом злочина.

Јелена Шпаговић (25), ћерка Саше Дујовића, бившег посланика и другог човека странке Српска десница је на саслушању покушала да спасе брата робије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шпаговићева је наводно пред истражним органима тврдила да је из страха од полиције умешала брата у овај случај и да је он невин, али јој тужилаштво није поверовало.

Дујовићева ћерка, која са терети за брутално убиство девизне пензионерке Мајде Гаровић (80) из Земуна, и Момчило Дујовић (21), Јеленин брат, који се терети за саучесништво приликом злочина, били су прилично штури приликом изјашњавања о оптужбама за које се терете.

Осим што је покушала да одбрани брата, Јелена није желела да износи своју одбрану, већ је искористила своје право да се брани ћутањем.

– Момчила сам споменула из страха од полиције. Он није крив ни за шта и нема апсолутно никакве везе са оним што му се ставља на терет. Своју одбрану ћу изнети у наредној фази поступка – рекла је она.

Ништа речитији пред истражним органима није био ни Момчило Дујовић, иако је он тврдио да је невин.

– Немам никакве везе са кривичним делом које ми се ставља на терет – изјавио је.

Подсетимо, Јелена Шпаговић и њен брат Момчило Дујовић ухапшени су у суботу због сумње да су средином јуна брутално убили Мајду Гаровић.

Несрећна старица је нестала 15. јуна, а њено угљенисано тело без руку пронађено је 5 дана касније у контејнеру, у викенд-насељу у Крчедину.

 

Извор: Српски Телеграф/ Ало.рс