loading...
Србија

СЛУЧАЈ УБИСТВА МАЈДЕ ДОБИО ОБРТ! Проговорила Јелена која се сумњичи за злочин, а оно што је рекла за брата ће посебно шокирати!

Јелена Шпаговић се терети за брутално убиство Мајде Гаровић, а њен брат Момчило Дујовић за саучесништво приликом злочина.

Јелена Шпаговић (25), ћерка Саше Дујовића, бившег посланика и другог човека странке Српска десница је на саслушању покушала да спасе брата робије.

Шпаговићева је наводно пред истражним органима тврдила да је из страха од полиције умешала брата у овај случај и да је он невин, али јој тужилаштво није поверовало.

Дујовићева ћерка, која са терети за брутално убиство девизне пензионерке Мајде Гаровић (80) из Земуна, и Момчило Дујовић (21), Јеленин брат, који се терети за саучесништво приликом злочина, били су прилично штури приликом изјашњавања о оптужбама за које се терете.

Осим што је покушала да одбрани брата, Јелена није желела да износи своју одбрану, већ је искористила своје право да се брани ћутањем.

– Момчила сам споменула из страха од полиције. Он није крив ни за шта и нема апсолутно никакве везе са оним што му се ставља на терет. Своју одбрану ћу изнети у наредној фази поступка – рекла је она.

Ништа речитији пред истражним органима није био ни Момчило Дујовић, иако је он тврдио да је невин.

– Немам никакве везе са кривичним делом које ми се ставља на терет – изјавио је.

Подсетимо, Јелена Шпаговић и њен брат Момчило Дујовић ухапшени су у суботу због сумње да су средином јуна брутално убили Мајду Гаровић.

Несрећна старица је нестала 15. јуна, а њено угљенисано тело без руку пронађено је 5 дана касније у контејнеру, у викенд-насељу у Крчедину.

 

Извор: Српски Телеграф/ Ало.рс

 

loading...