Србија

СЛУЖБЕ СПРЕМАЈУ УДАР НА ВУЧИЋА! Окупља се тим стручњака са каквим се Србија још није суочила: ПАКЛЕНИ ЦИЉ!

Експерти за специјални рат траже најслабије тачке у менталном склопу, карактеру и биографији српског председника.

– Западне службе, које заједно са неким структурама из Србије раде на рушењу режима, убациле су профил Александра Вучића у компјутер и на њему сада раде научници с циљем да му пронађу најслабије тачке у менталном склопу, карактеру, биографији и да онда из свих оружја ударе на то.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Клинички психолог Александра Јанковић, коментаришући чињенице које је изнео лидер СРС-а, наводи да она има утисак да је председник успео „да победи тај шпијунски и логистичког компјутер и да га је чак матирао“.

– Испоставило се да Вучић има потенцијал да многе ствари и предвиди и издржи. Он има веома велики капацитет да се носи с тим перфидним стварима којима покушавају да га ослабе јер зна шта се ради и какав се психолошки рат води против њега. На то има врло добар одговор готово увек. Наравно да га многе ствари погађају и боле, што он некада и покаже, али такође уме често да се насмеје и на свој рачун и да на духовит начин коментарише неке сулуде потезе и оптужбе политичких противника. Тако да, они који раде на његовом случају изгледа нису баш добро разумели структуру личности председника, без обзира на силна истраживања и уложени труд – закључује наша саговорница. Ј. Ђ.

На мети и Запада и Истока

Божидар Спасић, бивши шеф специјалног тима ДБ-а, напомиње да је Вучић под лупом америчке и енглеске службе, које имају циљ да сакупе компромитујући садржај о њему, али и руске и кинеске, које то раде због економских интереса своје земље.

– За прикупљање и обраду података те службе користе амбасаде, дневне новине и разне изворе на свим битним местима на овом подручју. Када је реч о конкретним Вучићевим слабим тачкама, на које би они могли да усмере опозицију и њихове медије, ту је на првом месту његов још недефинисан план за Косово, којег желе да се докопају, пошто рачунају да је то нешто на чему он може да падне. Друга ствар на коју су фокусирани јесте Вучићев контакт с народом, па ту покушавају да му подметну да он народу жели да се додвори и превари га. Трећа и најбитнија ствар јесу Вучићеви сарадници, будући да се осећа слабост у његовом најближем окружењу. Примера ради, обавештајне службе ће пре да га ломе на томе што Зоран Бабић летује у Хрватској него да сам Вучић да оде на Хаваје – објашњава Спасић

 

Извор: Ало.рс