Србија

СРБИ НА НОГАМА! ЧЕКА СЕ 12 САТИ! Премијерка Брнабић стаће пред народ тачно у подне – Њено обраћање одредиће судбину Србије!

„Дала сам све од себе и наставићу да дајем све од себе“, истакла је премијерка.

Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије представиће данас резултате рада у протекле две године и приоритете за наредни период.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Премијерка Брнабић рекла је у суботу, када се навршило две године мандата, да је у Србију у прошлој години ушло три и по милијарде евра директних страних инвестиција, као и да је од 2012. године отворено 700.000 радних места.

Она је у Сомбору истакла да је током две године имала највећу част да ради за своју државу Србију и свој народ.

„Дала сам све од себе и наставићу да дајем све од себе“, истакла је премијерка и навела да је на тој позицији, пре свега, захваљујући безграничном и огромном поверењу које јој је пружио председник Александар Вучић.

Она је недавно рекла и да је прилично задовољна оним што је влада на чијем је челу постигла за две године мандата, а посебно резултатима у области дигитализације.

„Покренули смо неке ствари. Посебно сам задовољна где смо ситгли у области дигитализације коју сам поставила као приоритет владе. Данас је Србија једна од ретких земаља у којој је дигитализација свеприсутна“, рекла је Брнабић за ТВ Хепи.

Она је истакла да је највећа предност Србије над свим земљама у региону, али и шире, јак тим између председника Републике и премијерке и њеног кабинета.

„Постоји иста визија куда Србија треба да иде и на томе заједно радимо“, рекла је Брнабић.

 

Извор: Ало.рс/ Тањуг