Русија Србија

СРБИ НА НОГАМА! МОЛИМ ВАС, ПОМОЋИ ЋЕМО! Председник Србије хитно писао Путину!

Он је истакао да Србија не заборавља да су јој помогли пријатељи из Русије.

Председник Србије Александар Вучић упутио је писмо саучешћа председнику Русије Владимиру Путину, поводом жртава поплава у Иркутској области, наводећи да је Србија, у оквиру својих могућности, спремна да помогне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Примите искрено саучешће због жртава великих поплава које су погодиле Иркутску област. Молим Вас да породицама погинулих, као и онима који трагају за својим најближима, пренесете изразе дубоког саосећања, а повређеним најбоље жеље за брз опоравак“, навео је Вучић.

Он је становницима области погођеној поплавама у тешким тренуцима упутио речи охрабрења и подршке да се изборе са последицама природне катастрофе.

„Србија је спремна да, у оквиру својих могућности, помогне, јер, оно што имамо, увек можемо да од срца поделимо са пријатељима“, навео је председник у писму.

Он је истакао да Србија не заборавља да су јој, када је пре пет година била погођена катастрофалним поплавама, помогли и пријатељи из Русије.

Како је навео, Србија ће увек дубоко ценити пожртвованост руских спасилаца, који су, ризикујући своје животе, тада први притекли у помоћ

 

Извор: Ало.рс/ Тањуг