Србија

ШТА ОН МЕНИ ИМА ДА ПИШЕ ПИСМА?! Вучић објаснио какве проблеме у глави има Харадинај, ироничним коментаром засмејао салу пуну новинара!

Фото: Јутјуб

Што Рамуш Харадинај уопште брине због мене, кад њему ни велики, попут Трампа, Меркел и Макрона не могу ништа, запитао је иронично председник Александар Вучић поводом Харадинајеве опаске да он, Вучић покушава да приволи Приштину да укине таксе, а да то нису успели ни поменути светски лидери.

„Шта ће неки мали Вучић у поређењу са Меркел и Макрон? Он (Харадинај) је великан светске политике, ја нисам. Он је од те величине – Трамп, Меркел, Макрон и Харадинај. Ја сам лига испод, нема шта он да се секира“, рекао је Вучић, на питање новинара да прокоментарисе наводе из Харадинајевог писма да српски председник покушава да приволи Приштину да укине таксе, што нису успели ни Трамп, Меркел и Макрон.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он (Харадинај) је велики, моћан. Они су велики, јаки и моћни. Ми смо мали“, додао је и поновио да не види зашто се онда Харадинај брине због њега, Вучића.

Како је додао, не зна зашто би њему Харадинај уопште писао писмо, јер са њим нема никакве односе, а видео га је, каже, само једном, у Берлину.

„Шта он мени има да пише писма“, рекао је Вучић. „Ја писма могу да очекујем од неког другог…“.

 

Извор: Ало.рс