Регион Србија

СТИГАО ТЕЛЕГРАМ, ПРИСУТНИ У ЧУДУ ОДМАХУЈУ ГЛАВОМ! Мило Ђукановић пар минута пред Момирову сахрану ПЉУНУО ЊЕГОВОЈ ПОРОДИЦИ У ЛИЦЕ!

У саопштењу Ђукановићевог кабинета достављеном Тањугу, Мило Ђукановић подсећа да је Момир Булатовић тих 90-тих година на тој дужности давао изузетан лични допринос.

Председник Црне Горе Мило Ђукановић упутио је телеграм саучешћа породици Булатовић поводом смрти Момира Булатовића, бившег председника Црне Горе, у којем каже да, без обзира на каснији развој политичких процеса, с пијететом чува успомену на дане њихове сарадње.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Мило се до овог тренутка није оглашавао, а званична Црна Гора свом првом изабраном председнику није удостојила ни комеморативну седницу.

Као и много пута до сада, опет је пала Црна Гора на испиту људскости, поштовања, и самопоштовања, навео је раније данас тим поводом црногорски портал ин4с.

Сада Ђукановић каже да је са жаљем примио вест о изненадној смрти срупруга, родитеља и брата, Момира Булатовића, првог непосредно изабраног председника Републике Црне Горе.

У саопштењу Ђукановићевог кабинета достављеном Тањугу, Мило Ђукановић подсећа да је Момир Булатовић тих 90-тих година на тој дужности давао изузетан лични допринос очувању мира, мултиетничког склада и стабилности у Црној Гори.

„Без обзира на каснији развој политичких процеса, ја с пијететом чувам успомену на те дане наше сарадње. Као што ценим што смо обојица имали снаге да се уздигнемо изнад политичких размирица у каснијим животно важним ситуацијама“, навео је Ђукановић, уз молбу породици да прими изразе његовог искреног саучешћа.

 

Извор: Ало.рс